Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cigánykártyát vetettünk a jósnő szerint páromnak csalfaságon jár az esze. Rákérdeztem itthon mindent tagadott. Kinek higgyek?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 30. 18:56
12/23 anonim válasza:
És ilyeneknek van választójoguk :D
13/23 A kérdező kommentje:
Van itt olyan akinek bevált a jóslat és úgy lett minden ahogy mondták? Én már nem akarok itthon többet faggatózni mert látom hogy fölkapta vizet.
2017. ápr. 30. 19:54
14/23 Estádio de Felchút válasza:
Ba**zátok meg, ez annyira hülye, hogy írt privátot a rontás miatt. Há dikk more, mik vannak.
15/23 anonim válasza:
Én a jósnőnek hinnék, hiszen mégiscsak vele élsz hosszabb ideje együtt, van alapja a bizalomnak. Ja, mégse! :D
16/23 anonim válasza:
Szomorú,hogy manapság minden 10.ember azt hiszi,híreszteli magáról,hogy ért a sprituális dolgokhoz, tisztán látók,hallók,jósok,stb. Az még szomorúbb,hogy vannak olyanok akik hisznek nekik. Persze egy "jósnőnek" higgy, sőt menj is vissza hozzá,hátha legombol még pár ezrest vagy 10 ezrest rólad, nem tudom mennyiért csalnak az ilyenek!
17/23 anonim válasza:
kérlek, hagyd el a párod. majd ragassz a homlokodra egy cetlit hogy idióta vagyok, így messziről elkerülhetünk téged.
18/23 anonim válasza:
Itt a jósnő.
Bocsáss meg tévedésemért. Biztos lemerült az univerzum.
Üdv,
Magdi
19/23 anonim válasza:
Hol a tá irányító Magdi? Téged kérdezlek,nem az univerzumot. :)
20/23 anonim válasza:
Az univerzum elutasított téged. 7 éven belül balszerencse fog érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!