Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza? (lent)
Figyelt kérdés
Van egy autónk, amihez erős érzelmi szálak fűznek (még a szüleim vették újan, azóta a családunkban van 15+ éve). Igaz, ők már elváltak, épp ezért is a "közös emlékekre" emlékeztet az az autó. Hozzánk került, én meg nagyon örültem neki, ahányszor meglátom mosolygok mert tényleg nagyon szeretem... Ma a barátom a semmiből felhozza, hogy valószínűleg eladja (egyáltalán nem nőtt a szívéhez, és nagyon jó áron lenne..) de megígérte, hogy egy bizonyos időpontig a miénk lesz. Ez őt nem nagyon zavarja, kiakadt hogy mit hisztizek, pedig csak visszakérdeztem, normális hangnemben, hogy ő is tudja nagyon jól hogy mit gondolok erről. Azóta hangsúlyozza hogy tárgyakhoz nem szabad ragaszkodni, az csak egy sz*r, és hogyha így folytatom nem is fog szólni úgy eladja mert hülye vagyok...2017. ápr. 30. 00:36
12/16 anonim válasza:
"hogyha így folytatom nem is fog szólni úgy eladja mert hülye vagyok"
Te a párja vagy vagy a gyereke? Csak vigyázz a hisztikkel, még szobafogságot kapsz!
14/16 anonim válasza:
Nem igazán értem, hogy mit szeretnél, ha még jogsid sincs... 😃
Persze ettől a kocsi még a tied lehet. Vedd meg a barátodtól az ő részét, azt csá! 😃
15/16 anonim válasza:
Ha olyan szép emlék akkor fotózzátok le és tartsátok meg a képet. Egy autóhoz ennyire nem kéne ragaszkodni. Viszont az elég zavaró, hogy a párod egyedül akarja eldönteni, meg az is, hogy megigéri hogy egy darabig még a tiétek lesz.... aztán meg azzal fenyeget hogy titokba adja el? Mintha egy gyerek lennél basszus.
16/16 anonim válasza:
Amúgy minden rendben kettőtök között? Mást meg tudtok beszélni, szex jól működik?
Tartok tőle, hogy itt a kocsi a legkisebb gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!