Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulreagalom vagy jogos ha megsertodok ezen?
A baratommal lassan 6 eve vagyunk egyutt, es az utobbi 1 evben elég sok problémánk volt a kapcsolatban (fokepp az o hibajabol) es megbeszeltuk hogy változtat, meg tesz azert hogy visszaepuljon a bizalmam.
A gond az, hogy eleg sokat jatszik (cs go-val vagy mivel) es ma lattam, hogy egy masik sracnak irta, hogy van egy csaj aki annyira fäszán játszik hogy sose gondolta volna hogy ilyen jo lehet egy lany, meg hogy nagyon beszedes es olyan cuki a hangja hogy szivesen elelvezne ra. Amugy kulfoldi csajrol van szo, gondolom igy vicceskedve irta de nekem akkoris baromira szarul esett es meg is sertodtem hogy igy beszel a hatam mogott... A srac vissza is kerdezett hogy van e baratnoje. Na mindegy, szeirntetek mennyire vegyem komolyan vagy tulreagalom?
Koszi elore is.21L
Ne foglalkozz az előzővel.Kaptál szerintem értelmes hozzászolasokat is.
Nálam is volt egy ilyen kocka idoszakom,de szerencsere mar kinottem belole.Viszomt az elelvezős rész nekem kicsit erős volt.
Most akkor vègulis tesz a kapcsolatotokert v sem? Miért nem ülsz le vele,es beszélitek meg a dolgokat?
Koszi neked is utolsó, persze nem a többi valaszolora ertettem.
Amit az elso ket hozzaszolasomban irtam az meg a szakítás elotti idoszakban tortent, tehat akkor voltak problemak, utana mikor ujra osszejottunk megbeszeltunk mindent es azota foglalkozik velem. Ezt az uzit ma reggel olvastam el es eljottem tole, o meg meg alszik. Szoval nem tudtam mennyire borulhatok ki, de szerintem is kicsit tul durvara sikerult ez a megjegyzes.. mondjuk egy ilyen kulfoldi sracnak irta egy rakat xd-vel, de szerintem akkor sem illendo ilyet írni
Szakítás után összejöttetek, megemberelte magát, külföldi baráttal MAGÁNbeszélgetést folytat, aminek a tartalmán te megsértődsz. Örülj, hogy nem lehet normális emberekre szűrni, így legalább fel tehetted a kérdésed. "Szétvernéd a fejét egy féltéglával", "kussolj már" ha a hapsiddal is ilyen a stílusod, nem csodálom, ha inkább játszott/játszani fog.
30/f
jajj mert Te annyival jobb vagy Mr. IQ Betyár, hogy lesullyedsz a szerinted rohadt alacsony szintemre es visszavagsz azzal hogy az en fejemet kene szetverni :D
en nyilvan poenbol mondtam meg mert ideges vagyok, neked meg semmi okod sertegetni es ledegradalni a beka segge ala amikor nem is ismersz. (: a kerdesem pedig nem ez volt. Szerintem jobban jarnal ha hasznosabb dolgokkal toltened az idodet.
Ha beszélni akarok veled, akkor pedig le kell. Mhmm viccből... A pasid is valószínű, hogy viccelt. Ugyan úgy ahogy te. Téged tényleg nem ismerlek, csak a fajtád ismerem. Ha tegyük fel ő meg azt látná te mivel viccelődsz itt gyk-n ahoz gondolom neki jópofát kéne vágnia. Alapból nem vagy túl okos, ha már az jogi dilemmát okoz neked, hogy valami miatt valamit érzel. De mind a ketten tudjuk, hogy a kis lelkedet jöttél ide nyugtatni, miszerint a hapsid egy farok. Bocs, hogy nem állok be a sorba, de te magad mondtad, hogy a hapsidnak feltételeket szabtál amiket teljesített érted. Te pedig megsértetted cserébe a magánszféráját. Feleslegesen óbégatsz angyalom, mondtam, láttam már ilyet. Kinövöd.
30/f
Szerintem ne vedd semmire a dolgot.
Van egy csaj, aki pasimód játszik a CS-kal, és szexi a hangja? Hátnabumm... tényleg.
Ammán osztán télleg komoly ok az aggodalomra! ( Ugyan... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!