Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tulreagalom a legenybucsun tortent dolgokat?
én a helyedbe otthagynám
mi az hogy nem emlékszik? mostantól ez lesz neki a kifogása?
inkább most keress még valakit, mert később rosszabb lesz és nem 2 napig fogsz sírni, hanem egész életedben
szóval jól gondold át
Hacsak puszit adott, az még - az adott egyszeri(!) alkalomra, a haverok nyomására és az elfogyasztott alkoholmennyiségre tekintettel - nekem beleférne. Szerveztem már lánybúcsút, és bár a menyasszony erősen visszafogott volt, így mi nem túl merész feladatokat csináltunk, de bizony a "hagyományos poénok" között nők számára is bőven akad olyan, amit picit perverz, nagyon flörtölős, de komolyabb következménye nincs. Gondolom, a pasik között sincs másképp.
Ami engem ebben a szituban jobban zavarna, az az, hogy a berúgás után semmire nem emlékszik. Mert akkor bizony, ha egyébként hajlamos ilyesmire, akkor meglehet, hogy nem csak puszik voltak... De ezt már neked kell tudnod, és ismerned a párodat.
Mondd a vőlegényednek, hogy bánatodban elmentél inni egy bárba, ahol egy pasi a fenekedet fogdosta és a melledet bámulta, de az ötödik vodka után mér nem emlékszel, hogy mi történt.
No ezután láthatja, te mit érzel most. Én egyébként kidobnám. Nekem ez nem fér bele egy kapcsolatba.
Ez semmi. Szájra puszi? Mi ez, óvoda?
Ennél sokkal durvább legénybúcsúkban is voltam már életemben és azóta is boldog házasságban élnek.
???
Mert előtte szerinted nem volt ilyen? Most változott meg? Ne vicceljünk... -.-"
Max nem tette meg, mert nem volt rá lehetősége. Most volt, ennyi...
Ez most valami troll kérdés, vagy tényleg ennyire dedós vagy?
A legénybúcsú arról szól, hogy a delikvens még utoljára egyszer kirúg a hámból. Nomost, ha ez nála mindösszesen azt jelenti, hogy berúgva megpuszil pár bigét, akkor ő egy nagyon rendes, szolíd srác.
Te meg remélem csak trollkodsz, mert ha ilyen mimóza vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!