Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tulreagalom a legenybucsun tortent dolgokat?

Figyelt kérdés
2napra ment el a paron legenybucsura, kiderult, hogy idegen noknek adott puszit a szajara. Azt mondta ejfeltol nem is emlekszik semmire annyira berugott. Nem birom ezt megemeszteni,hogy volt ilyenre kepes. 2napja csak sirok.
2017. ápr. 24. 21:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%
Háát úgy tűnik le kellett volna előtte tisztázni, kinek mi fér bele. Most már ez van. Ő mondta el, vagy kiderült?
2017. ápr. 24. 21:50
 2/13 anonim ***** válasza:
58%

én a helyedbe otthagynám

mi az hogy nem emlékszik? mostantól ez lesz neki a kifogása?

inkább most keress még valakit, mert később rosszabb lesz és nem 2 napig fogsz sírni, hanem egész életedben

szóval jól gondold át

2017. ápr. 24. 21:52
 3/13 anonim ***** válasza:
17%
Azért ilyen miatt otthagyni a vőlegényét..........
2017. ápr. 24. 21:53
 4/13 anonim ***** válasza:
75%

Hacsak puszit adott, az még - az adott egyszeri(!) alkalomra, a haverok nyomására és az elfogyasztott alkoholmennyiségre tekintettel - nekem beleférne. Szerveztem már lánybúcsút, és bár a menyasszony erősen visszafogott volt, így mi nem túl merész feladatokat csináltunk, de bizony a "hagyományos poénok" között nők számára is bőven akad olyan, amit picit perverz, nagyon flörtölős, de komolyabb következménye nincs. Gondolom, a pasik között sincs másképp.

Ami engem ebben a szituban jobban zavarna, az az, hogy a berúgás után semmire nem emlékszik. Mert akkor bizony, ha egyébként hajlamos ilyesmire, akkor meglehet, hogy nem csak puszik voltak... De ezt már neked kell tudnod, és ismerned a párodat.

2017. ápr. 24. 21:53
 5/13 anonim ***** válasza:
13%
jajj istenem, es meg mindig teged akar elvenni ??? !!! nem csak ez szamit ? te meg hisztizel... minden ferfi ezt csinalja a legenybucsun . mit csinlaj orulj, h elvesz valaki, megha ennyit hisztizel is!
2017. ápr. 24. 22:00
 6/13 anonim ***** válasza:
78%

Mondd a vőlegényednek, hogy bánatodban elmentél inni egy bárba, ahol egy pasi a fenekedet fogdosta és a melledet bámulta, de az ötödik vodka után mér nem emlékszel, hogy mi történt.

No ezután láthatja, te mit érzel most. Én egyébként kidobnám. Nekem ez nem fér bele egy kapcsolatba.

2017. ápr. 24. 22:07
 7/13 anonim ***** válasza:
33%

Ez semmi. Szájra puszi? Mi ez, óvoda?

Ennél sokkal durvább legénybúcsúkban is voltam már életemben és azóta is boldog házasságban élnek.

2017. ápr. 24. 22:15
 8/13 anonim ***** válasza:
29%

???

Mert előtte szerinted nem volt ilyen? Most változott meg? Ne vicceljünk... -.-"

Max nem tette meg, mert nem volt rá lehetősége. Most volt, ennyi...

2017. ápr. 24. 23:15
 9/13 anonim ***** válasza:
24%

Ez most valami troll kérdés, vagy tényleg ennyire dedós vagy?

A legénybúcsú arról szól, hogy a delikvens még utoljára egyszer kirúg a hámból. Nomost, ha ez nála mindösszesen azt jelenti, hogy berúgva megpuszil pár bigét, akkor ő egy nagyon rendes, szolíd srác.

Te meg remélem csak trollkodsz, mert ha ilyen mimóza vagy...

2017. ápr. 25. 03:56
 10/13 anonim ***** válasza:
79%
Mi az, hogy dedós? :D Nektek teljesen elmentek otthonról, látszik, hogy lövésetek sincs a párkapcsolatokról. A legénybúcsú meg k*rvára nem arról szól, hogy még utoljára megb**szon valakit, vagy csókolózzon, hanem az utolsó hétköznapi napjának a megünnepléséről, haverokkal, piával, szórakozással, ami nem jelenti azt, hogy MEGCSALJA A PÁRJÁT. Balf**z gyökerek. :D
2017. ápr. 25. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!