Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tulreagalom a legenybucsun tortent dolgokat?
Figyelt kérdés
2napra ment el a paron legenybucsura, kiderult, hogy idegen noknek adott puszit a szajara. Azt mondta ejfeltol nem is emlekszik semmire annyira berugott. Nem birom ezt megemeszteni,hogy volt ilyenre kepes. 2napja csak sirok.2017. ápr. 24. 21:45
11/13 anonim válasza:
Szerintem nem elfogadható a legénybúcsún/lánybúcsún megcsalni a másikat. Aki komolyan össze akarja az életét kötni a páejával, az ilyenkor is hűségesen, felelősségteljeseb viselkedik. Számomra ez nem lenne elfogadható, már a csók sem, az pedig szánalmas, ha valakinek nincs annyi kontrollja, hogy úgy leissza magát, hogy semmire sem emlékszik.
12/13 anonim válasza:
Én kidobnám, éspedig azért, mert szarba sem vesz. Ezek után nem birnék ránézni, meg azon gondolkoznék, vajon miröl nem tudok, meg a jövöben milyen kvá.lkodásokba fogják belevinni a haverok - akik mellesleg rajtam röhögnek a hátam mögött.
Értelmes haver lebeszéli a csávot a baromságrol, nem rá.
Persze nekem is volt olyan barátnö akinek a csok, mell-, seggfogdosás leánybucsun tök belefér - hát igen, az értékrendje a béka segge alatt.
13/13 anonim válasza:
Engem is az aggaszt, hogy éjféltől nem emlékszik semmire.
Nagyon sajnállak, megértem, hogy kivagy.
Adj egy esélyt neki, ha meg tudsz benne bízni! Ha nem, akkor felesleges, mert megmérgezed az egészet.
Ha lesz még egy hasonló szitu, akkor már nem kell a továbbon gondolkodnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!