Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Heti 3-4 alkalommal sörözés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heti 3-4 alkalommal sörözés már probléma? 9 hónapos a kislányunk. Alkoholprobléma szerintetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, párom mióta ismerem sokat iszik. Hetente egyszer biztosan berúg, nem kocsmában, itthon, és 3-4 alkalommal biztosan megiszik 2-3 sört. Nem nagyon bírja a piát így hamar megárt neki és egészen megváltozik a viselkedése. Hamar felkapja a vizet és kétszer is meg kell gondolnom mit hogy mondok neki mert azonnal magára veszi és összeveszünk. Szerinte ennyi pia nem gond, szerintem jó úton halad hogy alkoholista legyen. Most mondtam neki hogy vagy a pia vagy a család. Mit gondoltok megváltozhat? Szerintetek is sok ez az alkoholmennyiség? Köszönöm ha válaszoltok.
2017. ápr. 28. 05:59
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
85%

Remélem, a szüleid jól tartják magukat, és/vagy van helyed, ahova menekülhetsz a kislányoddal.

Szegény kicsi lány... Az én kisfiam 7 hónapos, ezért nagyon átérzem a helyzetedet.

De hogy a kérdésedre válaszoljak: igen, nagyon nagy probléma.

2017. ápr. 28. 10:20
 22/29 anonim ***** válasza:
79%

ha a párod nem érzi, hogy ez probléma, akkor nem lesz változás. és ez neki nem baj, megérdemli stb.

van majd hova menned? el tudod tartani magatokat?

2017. ápr. 28. 10:23
 23/29 anonim ***** válasza:
84%
Felelőtlenség volt szülnöd neki. De ezt ugye már visszacsinálni nem lehet. Faterom is így kezdte ahogy a párod. Azóta eltelt 30 év. 20 éve elváltak, gyakorlatilag apa nélkül nőttem fel mivel mindig a pia volt az első. Az értelmi szintje egy 4 éves gyerekével vetekszik (orvosilag megállapítva), kórházban van 4 éve, cukorbeteg, hepatitises, pelenkázzák. Szóval egy alkoholista ritka kivételtől eltekintve mindig az marad. És nagyon sokan végzik így. Jobb ha azelőtt lépsz mielőtt nem csak a saját életét teszi tönkre.
2017. ápr. 28. 10:45
 24/29 anonim ***** válasza:
Ilyen emberrel összejönni, pláne gyereket szülni neki... a saját életét persze mindenkinek joga van tönkretenni, de ez a kislánnyal szemben nagy felelőtlenség. :(
2017. ápr. 28. 12:21
 25/29 anonim ***** válasza:
te egy idioga vagy es megerdemled a sorsod ds a gyereknek nem szuksegszeruen ezt a sorsot kellett volna kapnia, vagyis miert szultel
2017. ápr. 28. 12:24
 26/29 anonim ***** válasza:

Igen, ő MÁR MOST alkoholista.

IGAZI alkoholista, a súlyosabb fajtából.

Gyakorlatilag esélytelen, hogy megváltozzon. Ha rákényszeríted, akkor hazudni fog neked, és mondjuk titokban iszik majd.

Te nem számítasz - azt csinálsz, amit akarsz. De a gyereked nincs jogod ennek kitenni.

Azonnal ott kell hagynod.

2017. ápr. 28. 13:39
 27/29 anonim ***** válasza:
Sajnál szegény kislányt, hogy egy alkoholista az apja. Valószínü nélküle fog felnőni, de talán ez a kisebbik rossz..
2017. ápr. 28. 15:02
 28/29 anonim ***** válasza:
Sok. Szerintem már alkoholista. Hogy megváltozhat-e, abban nagy szerepe van annak, hogy mennyire fontos a család. Le lehet tenni a piát, bár szerintem egy olyan, aki már egyszer ivott, könnyebben visszaszokik rá, ha esetleg valami probléma adódik az életében.
2017. ápr. 28. 15:03
 29/29 AnitaL84 válasza:

Szia!

Nem fog megváltozni, ha a kislánya nem elég,,indok,, akkor semmi sem fog hatni rá. Vagy költözz el a picivel vagy állj elé és mond meg neki hogy azonnal keressetek egy orvost aki alkohol betegekkel foglalkozik. Ne engedd hogy a pici lány így cseperedjen fel, ne rontsd el az életét!

2018. febr. 17. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!