Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti 3-4 alkalommal sörözés már probléma? 9 hónapos a
kislányunk. Alkoholprobléma szerintetek?
11/29 A kérdező kommentje:
A boltban könyörgött had vehessen magának sört... Huh, szóval én szeretnék neki segíteni de szerinte semmi gond nincs azzal ha iszik. A berúgás a cél úgy gondolom. Akkor érzi jól magát. Amúgy csendes, visszafogottt
12/29 A kérdező kommentje:
A negatív vélemény is vélemény. Mindettől függetlenül szeretem ezt az embert, és segíteni szeretnék. A gyerekét imádja, de az alkohol mindent felülír. A gyermekem kiegyensúlyozott boldog kisbaba, minden szeretet megadunk neki.
Aki évi egyszer elmegy biciklizni, az csak éppen rágondolt, aki heti többször biciklizik, az bringás!
(nemunkábajárás)
Ugyanez az alkohol, mindegy a mennyiség, minőség, eredmény..., ha van benne rendszer, akkor alkoholista.
Sajnálom, de szakmailag a csak hétvégén söröző választ adó is...
2017. ápr. 28. 08:46
A pasid alkoholista. Egyre jobban lezullik,adossagokba keveredik. Csoveskent vegzi. Jobb,ha meg idoben megszabadulsz a problematol es kirugod.
N
2017. ápr. 28. 09:00
most ugye a fő kérdés, miért szültél neki, ha mióta ismered iszik és heti egyszer berúg.
de te imádod, és jó ember stb.
szerintem sok ha vki heti egyszer berúg, főleg hogy agresszív lesz, én is élnék ilyen emberrel és gyereket meg főleg nem szültem volna neki, te igen, és szülsz még majd, mert jaj jó apa. hajrá. aztán ha megcsap téged vagy a gyereket, akkor ne sírj
2017. ápr. 28. 09:03
Kisgyereke van és eljár hétközben sörözni? Szánalmas. Ezt a pénzt a babára kéne költeni. Hétvégén oké a sörözés, de nem hétközben, ráadásul ennyiszer.
2017. ápr. 28. 09:22
Minek szültél egy alkesznak?! Komolyan, az hogy magadat tönkre teszed, senkit nem érdekel, de a gyereket miért?!
2017. ápr. 28. 09:29
Ja, igen, és amíg szerinte ez normális, a fejed tetjére is állhatsz, piálni fog, aztán majd azt veszed észre, hogy nyomorogtok.
2017. ápr. 28. 09:42
19/29 A kérdező kommentje:
Nem jár el, itthon sörözik, persze ez sem normális. Menteni akarom a menthetőt, mert még szeretem és mert ott a kislányunk. És nem akarok többet szülni, nem vagyok az a potyogtatós fajta...
20/29 A kérdező kommentje:
Azért még reménykedem hogy segítséggel helyrehozhatóak a dolgok. Sok elgondolkodtató dolgot írtatok, köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések: