Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni, ha szeretem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha szeretem a párom, de undorodok tőle?

Figyelt kérdés
Szeretem nagyon, de oleles meg puszi ami belefer, amugy osszeszoritom a fogam es imadkozok, hogy ne hanyjam le... es nem ertem miert amugy, semmi okom ra. De napkozben is, ha eszembe jut, hogy pl szexelunk, nagyon rosszul leszek, felfordul a gyomrom... mit tehetnek, hogy ez valtozzon? Fiatalok vagyunk, par eves kapcsolat. Szakitani nem akarok, nem is mernek, bele is halnek... szoval azt ne mondjatok.
2017. ápr. 27. 18:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Velem is volt hasonló helyzet, és mint kiderült azért, mert nem szerettem. Legalábbis nem férfiként. Szerintem te se tudsz férfiként gondolni a barátodra. Mondjuk ezt nem kellett volna évekig így húzni szerintem.
2017. ápr. 27. 19:35
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"Szakitani nem akarok, nem is mernek, bele is halnek... szoval azt ne mondjatok."

Jó, nem mondom.

Akkor két lehetőséged van:

- ne undorodj tőle,

- vagy undorodj és így éld le az életed!

Ugyanis az egyetlen értelmes alternatívát kizártad.

2017. ápr. 27. 19:38
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is éreztem így, csak friss kapcsolat volt. Évekig plátói szerelmem volt, naponta órákat beszélgettünk át, nézegettem a képeit, csodáltam meg ilyesmi. Erre mire összejöttünk valahogy rosszul esett a közelsége. Amikor hozzámért vagy megölelt.. vagy meg akart csókolni. Hát a frász kitört. Pedig helyes volt, szerettem a személyiségét is.

Én erre azt mondom, hogy nem volt meg a kémia.

Pedig milyen jól kijöttünk volna.

2017. ápr. 27. 20:35
 14/20 anonim ***** válasza:
49%
#10 ugye csak viccelsz? Nem fürdött,nem mosott,nem mosott fogat? Vagy mi a búbánatos búbánatba kell ezt értelmezni? És fel van pontozva lol
2017. ápr. 27. 21:22
 15/20 anonim ***** válasza:
Nincs kémia, errõl van szó...
2017. ápr. 28. 00:32
 16/20 anonim ***** válasza:

Mivel még mindig szeretem mint embert, nem írom le részletesen, mert szinte még nekem is megalázó :D

De igen, volt hogy 4 napig ugyanabban a ruhában volt (nem azért mert nincs neki másik), fürdeni szerintem csak akkor szokott ha hivatalos helyre megy. Cigizett, ráadásul olyan szájszaga volt hogy a szimpla szuszogását sem bírtam elviselni magam mellett. Aztán a többi durvább dolgot hagy ne részletezzem :D

De amúgy nagyon rendes srác. Csak igénytelen.

2017. ápr. 28. 01:45
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Mert már nem tudsz férfiként tekinteni rá.

Volt nekem is ilyen, 4 évig voltunk együtt. Az utolsó évben nem is kívántam, se a testi közelségét, sem a szexet, semmit. Egy nagyon jó barátként tudtam rá tekinteni, ennyi. Szerintem gondold át, hogy mit (nem) érzel.

2017. ápr. 28. 09:48
 18/20 anonim ***** válasza:
48%
10# de nem értem hogy f.aszba tudtál akkkor össze jönni vele?
2017. ápr. 28. 12:48
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
16# ismered azt a mondást, hogy madarat tolláról....te is egy igénytelen nő vagy ha összejöttél egy ilyen pasival ..
2017. ápr. 28. 12:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Mivaaaaaan? Ha nincs rá semmi okod, hogy lehet undorodni egy olyan embertől, akit állítólag szeretsz is. Ilyen nincs, a fejedben vannak bajok, ha mégis így érzel.
2017. ápr. 28. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!