Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele? Tegnap találkoztam a pasimmal, akivel egy hete járunk. Nem szeretem. Tegnap döbbenten vettem észre, hogy valamilyen szinten félek, és undorodok tőle.
Ez most komolyan egy kerdes?
Ha undorodsz tole, ne jarj vele, bar azt sem egeszen ertem, minek jottel vele ossze akar egy hetre is, ha nem szereted.
Keress valakit, akit kepes lennel szeretni. Hajra :)
Köszi a naggyon gyors választ! :)
Igen, én is ezen a véleményen vagyok. Meg amúgy tegnap már célozgattam rá, hogy max. 2 hetet adok magunknak, és a búcsúzásnál mondta, hogy eléggé idegesíti, hogy ezt mondtam. Szeegéény! :S
Ugyanilyen cipőben jártam én is. pár nap után már találkozástól is beképzeltem magamnak mindenféle betegséget..
Igaz mi 1,5 hétig húztuk.
Ne csináld mint én, ne húzd, ne hidd hogy majd belészeretsz. Nem fogsz ha már az elején ez van. Azért hogy legyen valakid, nem éri meg.
Azért ezen kívűl magadba kellene szállnod,
hogy az ilyen hiánypótló,
és rövid idő után "útálatos" kapcsik ne "jöjjenek be"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!