Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnám véglegesen lezárni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám véglegesen lezárni magamban a távkapcsolatot és "kiábrándulni" a szerelmemből (pasim)?

Figyelt kérdés
Nagyon fáj hogy ritkán látom. Szeretnék kiábrándulni a pasiból mert nincs értelme.

#eljegyzés #kiábrándulás #szerelemy távkapcsolat
2017. ápr. 27. 09:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Éretlenek vagytok rá és pont - unokabátyámék 2 és fél évig távkapcsolatoztak (1500km), azóta házasok, két lányuk is van.

Mi is távkapcsolattal indultunk, és fél év után kijöttem hozzá. Föladtam a munkám, a családomat, de megérte. :)

Melót találok itt is, barátaim otthon sem voltak, a család meg minél messzebb, annál jobb :)

De ha te nem akarod et folytatni - valahol megértelek, mert nagyon nehéz -, akkor közöld vele tisztességesen.

2017. ápr. 27. 11:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Felesleges ilyen esetben egy ilyen kapcsolatban hülyíteni a másikat. Nálatok a távolság megmutatta, hogy nem vagytok elegek ehhez, máshol meg pont az ellenkezőjét hozza ki. Nem egyformák a kapcsolatok.
2017. ápr. 27. 12:00
 13/17 A kérdező kommentje:
Nekem vilageletemben tavkapcsolataim voltak es mar beleuntam. Nem hiszem hogy olyan nagy baj ez hogy 4 ev alatt beleuntam..
2017. ápr. 27. 13:12
 14/17 A kérdező kommentje:
Egyszer volt helyi..
2017. ápr. 27. 13:12
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok eretlen, o sem az.. Csak nem lehet ezen valtoztatni. Ismeretlenul meg ne itelkezzetek, megkoszonnem...
2017. ápr. 27. 13:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az eretlenseg meg a tobbi alatt inkabb arra celoztak, hogy az igazival nem unsz bele, hanem egyutt kuzdotok egy kozos eletert, mert elkepzelni sem tudsz magad melle masik embert, nemhogy eldobni ot egy ilyen dolog miatt. De neked meg varat magara ez az ember:)
2017. ápr. 27. 13:23
 17/17 A kérdező kommentje:
Nekem ő az igazi, én bármit megtennék, de egyszerűen a pénz miatt nem akar váltani, mondhatnék bármi alternatívát de csak azt mondja hogy azért hajt hogy ha családunk lesz meglegyen mindenünk. Jól van de az még odébb van.
2017. ápr. 27. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!