Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha iszonyatosan vonz egy pasi, de van párom?
Egy 30-35 körüli férfiért nagyon odalettem, fogalmam sincs, hogy hogyan és miért, de rossz érzés tudni, hogy közben van párom, és érte kéne rajonganom.
Ilyenkor mi a helyes lépés? 25N
Érdekes ez. Én férfiként vagyok így 1-2 nővel.
Nekem is van párom, nekik is. Szeretem a barátnőmet, ők is a pasijukat. De ha találkozunk személyesen véletlen, akkor ott vibrál a levegő. Tudomásul veszem a helyzetet. Nem állok ellen az érzésnek, csak hagyom lenni, nem akarom megváltoztatni. Aztán mikor elválunk, akkor utána már semmit nem jelent a dolog. Én a barátnőmet választom mégis. Ez egy tudatos döntés.
Mindenkinek jogában áll a választás.
a 3-asnak van igaza.
ne légy madár aki ágról ágra száll.
#21-es vagyok:
Nekem ha lenne párom, nem beszélnék más nőkkel. Nem állna fent a veszélye annak, hogy én vonzódjak másik nőhöz.
Egyet értek azzal, aki azt mondja, a helyes lépés a [semmi]. Nekem is van párom és NAGYON szeretem. Ettől még időnként megesik, hogy megteszik valaki, felkelti a figyelmem. Mit teszek? Maximum megnézem magamnak, de se nem szólítom le, se nem próbálok a közelébe férkőzni, "összebarátkozni". Semmi ilyen. A páromhoz vagyok hűséges és senkiért el nem cserélném.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!