Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha iszonyatosan vonz egy pasi, de van párom?
Egy 30-35 körüli férfiért nagyon odalettem, fogalmam sincs, hogy hogyan és miért, de rossz érzés tudni, hogy közben van párom, és érte kéne rajonganom.
Ilyenkor mi a helyes lépés? 25N
Ne figyelj a frusztrált szüzekre, akiknek a leghosszabb kapcsolata a jobb kezével volt!
Bizony, egy hosszú kapcsolatban még sokszor lesz ilyen. De ez csak fellángolás!
Nem kell vele foglalkozni. Ha teheted, akkor ne is találkozz vele. Amikor muszáj, akkor legyél udvarias, de semmi haverkodás és flört. Hamar el fog múlni.
A hűség nem azt jelenti, hogy vak lettél és észre se veszel mást. Hanem azt, hogy ilyenkor is ellent tudsz állni.
65%-os. Te mekkora egy suttyó álszent vagy :D
Álmodozz csak arrol hogy a nőd/pasid még nem nézett más pasira/nőre vagy nem fog.
Mikor volt barátnőm, lehet megnéztem egy-két lányt, de sosem gondoltam másokra. Bennem mindig is ott volt, hogy otthon van a barátnőm és nem kell nekem más.
De a barátnőm már nem volt így. Ő már lesekedett mások után és végül ott is hagyott másokért.
Én már nem akarok senkit. Mert úgy sem tudok megfelelni egy embernek sem. 1 éves kapcsolatom volt, 29 éves fejjel, az is egy gyerekkel.
Felnőttel soha nem voltam és szerintem nem is leszek.
"rossz érzés tudni, hogy közben van párom, és érte kéne!! rajonganom"
Te már rég nem szereted a párod, inkább szakíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!