Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig működhet ez így?

Figyelt kérdés

A barátommal 3 hónap híján leszünk együtt 2 éve.

Olvastam, hogy a szerelem max 2-3 évig tart, de igazából úgy érzem nálunk most kezdtek igazán erősödni az érzelmek olyan 3-4 hónapja.

"Távkapcsolatban" élünk, 2 hetente 2-3 napot töltünk el együtt amíg távol vagyunk egymástól meg chatelünk és játszunk online játékokkal, minden rendben van köztünk.

A problémám az, hogy rettegek attól, hogy ez nem lesz elég arra, hogy kitartsunk egymás mellett amíg össze nem költöznénk.

Egyetemisták vagyunk és valószínűleg még 3-4 évig azok is maradunk.

Nektek erről mi a véleményetek valamint aki hasonló cipőben járt még anno, letudná írni hogyan éltétek túl és tartottatok ki a kapcsolatotok mellett?

2017. ápr. 25. 13:49
 1/3 anonim ***** válasza:

ha a szerelem után tudjátok szeretni egymást a táv ellenére is és kitartotok akkor simán összejöhet a dolog :)

de persze ezért dolgozni is kell!

24F

2017. ápr. 25. 13:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem voltam hasonló cipőben, vagyis egy picit. Én akkor már házas voltam mikor messzebb kerültünk egymástól.

Ha mindkét fél úgy gondolja hogy a másik az akit mindenáron akar, és ki is bírja ezt a távolságot, és a 3-4 évet akkor semmi gond nem lesz. Ha az egyik fél már nem így érzi, na akkor kezdődnek a problémák.

Két hetente 2-3 nap teljesen rendben van, mit nem adnék érte ha nekem ilyen kapcsolatom lehetne!

2017. ápr. 25. 13:54
 3/3 Lázár Gergely ***** válasza:
Távkapcsolatban vagyok elég régóta. A párom külföldi, délkelet-ázsiai. A távolság 12000 kilométer, szóval van mit leküzdeni. Minden héten szombaton Skypeolunk. Három évet már kibírtam nélküle, röviddel azután, hogy összejöttünk. Aztán megint kimentem hozzá. Sokszor találkoztunk, mindig csináltunk valami romantikusat. Persze, amikor beszélgetünk, muszáj a szexről is beszélni. Hogy mit is csinálunk az ágyban majd. Nem szexeltem még vele. Azt azonban elmondom, hogy másodjára, amikor kimentem, feltettem neki egy kérdést. A kérdést, amit minden nő hallani akar szerelmétől. Azt mondta, hogy IGEN.
2017. máj. 15. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!