Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet úgy egy kapcsolat, hogy ellenkező etnikumból nemzetiségből valók vagyunk?
Szerintem előbb tanulj meg a saját anyanyelveden írni, utána ítélkezz más népek felett. Harmadszori elolvasásra sikerült megértenem, hogy mi is a probléma. :D
Az ellenkező etnikum és nemzetiség egy kapcsolatban nem jelent alapból problémát, persze ha te utálod a szlovákokat, akkor miért ismerkedsz vele? Ez felejtős.
Rendeben átfogalmazom.
Működhet-e úgy párkapcsolat, hogy nem egy nemzetiségűek vagyunk?. Amikor megismerkedtem a párommal akkor azt hittem, hogy magyar és annak is vallja magát. Azonban folyamatosan arra terelődött a beszélgetéseink menete, hogy "ő márpedig szlovák". Én viszont nem kedvelem túlságosan a szlovákokat emiatt amikor felhozódik a "szlovák nemzeti öntudata" hatalmas viták vannak. És ez már napi szinten egyre fárasztóbb és idegesítőbb.
Hát, nem hiszem, hogy létezik olyan, hogy ellenkező etnikum, de átfogalmaztad, oké...
Működhetne, ha nem kifejezetten ellenérzéssel viseltetnétek egymás iránt. Ahogy te írsz, nem hiszem, hogy ennek értelme lenne.
Hát ha egyik, vagy mindkét fél ilyen barom, hogy bármiféle jelentőséget tulajdonít az etnikai hovatartozásnak, nem pedig az emberi tulajdonságokat nézi a párjában, akkor ez halott ügy.
Fel kéne nőni, 16 éves kis hülyegyerekeknél még elnézhető, hogy kopaszra nyírja a fejét, felveszi a bomberdzsekit, és ilyen f***szságokon pörgeti a csökött agyának azt a két darab sejtjét, de felnőtt emberek esetében ez már nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!