Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen lenne ha lany 25 én meg 17éves fiu vagyok müködhet a kapcsolat?
hosszú távon kizárt, ebből csak egy jó kis szexkapcsolat lehet, több nem.
bár, ha a 25 éves csaj le mer állni kapcsolat téren egy kisfiúval, az pedig őt minősíti, így akkor lehet belőle valami, hiszen egy agyi szinten áll mind a kettő.
Látod, ezen a válaszodon is látszik, mennyire éretlen vagy. Nem az életkorodból adódik, hanem a hozzáállásodból. Szerinted csak az a normális válasz, amiben azt írják, hogy persze, ez működni fog, úgyis a szerelem a lényeg, semmi más nem számít, az pedig nem korhoz kötött blablabla...
Én 22 éves vagyok, de nekem se kéne 17-18 éves fiú, aki épphogy jön ki a középiskolából, amikor nekem már végzettségem és munkahelyem van, szeretnék önállósodni és néhány éven belül családot alapítani. Egy 25 éves nőnek tök hasonló igényei lehetnek, főleg ha már van gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!