Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen lenne ha lany 25 én meg 17éves fiu vagyok müködhet a kapcsolat?
Páromnak a volt barátnője között 10 év volt.8 évig tartott a kapcsolatuk.
A nö teljessen másképp látta a világot 27 évessen , ő dolgozott mèg párom bulizni járt akkoriba...De ez egy történet a szerelmen mulik milyen erös, és bizalom kérdése.
a kölönböző világnéet életsitlus kultura nem feltétlenül akadály
gyakran meg egyezne ezek s hiába
összefoglalva lehet hogy 10-ből kevesebb kapcsolat működne igy de az igazi kérdés az hogy ez az egy hogy működne.
az meg csak ugy derül ki ha kipróbáljátok
20 eves lany vagyok. Tekintve hogy nimcs gyerekem ( hala a magassagosnak) , meg igy se kellenel kedves kerdezo.
Sajnos vagy nem sajnos, 20 eves letemre kicsit mas az eletfelfogasom mint a korombelieknek.
Nem kene egy olyan "fiu" aki meg az iskolapadot koptatja mikor en dolgozom . mit tudnek kezdeni vele?! Semmit.
Foleg ha meg gyerek is lenne, eleg lenne valszeg 1, nem vennek a nyakamba meg egyet.
Nekem a parom 27 eves, egeszsegesnek tartom ezt a korkulonbseget, mivel, o a ferfi. Dolgozik, szeretne majd csaladot stb stb. Hiaba vagyok 7 evvel fiatalabb, egyforma a gondolkodasmodunk es nem vagyok gyerekes, nem ugy mint te kerdezo.
Szal itt nem csak azon mulik hogy mennyi szeretjuk egymast meg ilyenek. Nem hiszem hogy ez mukodne. Ha a holgy helyebe kepzelem magam es 25 evesen lenne egy gyerekem, boven eleg lenne az is, nem akarnek meg valakit, aki nem csak korban (de a valaszai alapjan) ertelmileg/felfogasilag is gyerek meg. Ferfi kene!! Nem fiu!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!