Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek normális?
Tehát apukád fizetett mindig mindent, anyukád meg csak gyűjtögette a fizetését??? Nem hiszem, hogy ő ne szállt volna be a családi költségekbe, gondolom közös kassza volt, csak apukád adta oda a közös pénzüket, amikor fizetni kellett.
De ti nem éltek együtt, nincs még közös kassza, viszont vannak közös programok... tényleg azt gondolod, hogy ez így normális, hogy mindent a barátod fizessen? Nem sokáig fogja bírni a pénztárcája, ne csodálkozz, ha majd egyre kevesebb helyre tudtok elmenni. /ezzel a felfogással "sugar daddy-t" kellene keresned szerintem. Ott valóban az idősebb férfi fizet mindent, neked csak a testedet kell adnod érte, és megmarad a fizetésed :) /
Sztm a igaza van a párodnak!! Mi a f@s'zért kéne mindig mindent neki fízntnie.
n25
Hát már ne is haragudj, de nekem már 16 évesen, az első párkapcsolatomban is evidens volt, hogy beszállok a költségekbe. Persze, az első pár randin barátom fizetett, de utána ragaszkodtam hozzá, hogy én fizessem a felét. Miért? Mert különben úgy éreztem volna, hogy kihasználom. Ez a felezős fizetés lassan négy éve működik köztünk.
20N
elvileg női-férfi egyenjogúság van, szóval 50-50%-os részvétel a legnormálisabb mindenben, legyen az bármilyen költség, házimunka, gyermeknevelés.
Persze bármilyen eltérés is normális szerintem, ha ez mindkét fél igényének megfelel. Ez itt viszont nem áll fenn, szóval változás szükséges :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!