Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnatok ahhoz, ha a parotok borozna minden nap, vagy par nap szunettel minden harmadnap?
5 vagyok
#6: Ez így van!! Főleg a kávénál a koffeinfüggőség.
Hánynom kell ettől a sok hulladék válaszolótól.
Undorító ez az ország, ezért járunk élen alkoholizmusban. Közben ha valaki füvezik, akkor jön a mocskolódás, jönnek az anekdoták, hogy a kutyám unokatestvérének a gazsdájának a nagynénjének a fia is egy füves cigivel kezdte, és most már a híd alatt lakó drogos, és az életéért küzdenek az orvosok. :D
Tudományos tény, hogy az alkohol a legveszélyesebb drogok egyike. Ezt kellene visszaszorítani, nem a drogosokra mocskolódni, ferdíteni, hazudozni.
13:
Nem, te hülyeségeket beszélsz rohadtul.
Én tudom hogy a füves cigi kevésbé káros, mint az alkohol, mégis piálok. Sőt, ha a fű legális lenne, akkor piálnék. Szívtam az életemben párszor, de nekem nem jött be. A legalizálását is támogatnám, hogy a cigihez hasonlóan akár dohányboltokban is lehessen venni bárkinek.
Van kb 800 ezer alkoholista és 20 ezer drogfüggő az országban. Nagyon nagy probléma nálunk az alkoholizmus, ez így van.
De minek hoztad fel most a drogokat, kábítószereket, amikor nem is erről volt szó? Senki nem hozta fel őket.
Nem beszélek hülyeséget, ha megfeszülsz, akkor sem.
Azért hoztam fel, mert a napokban több kérdést is láttam, ahol a fűről volt szó, hogy az illető párja hetente-kéthetente szívott, és akkor mindenki lehurrogta, alig volt 1-2 kivétel (nem csak itt láttam már ezt a jelenséget). Tény, hogy az alkoholizálással a legtöbben meg túlzottan elfogadóak.
Amúgy nem a fú az egyetlen drog, ami az alkoholnál kevésbé veszélyes. Az ismertebbek közül sokra igaz ez.
16:
Akkor egyetértünk egymással mindenben, ba ssza meg a fa szomat, nem tudom min vitatkozunk! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!