Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Barátnőmmel nemsokára 1 hónapja fogunk járni, ezt szokták "ünnepelni"?
Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 13:58
1/16 anonim válasza:
Ilyenkor illik megkérni a lány kezét. A házasságot ha most bejelentitek az önkormányzatnál, akkor fél év múlva házasodhattok is. És gondolj bele, akkor már 7 (!HÉT!) hónaposak lesztek együtt. Hát nem gyönyörű?
2/16 anonim válasza:
Vegyél neki egy doboz bonbon, vagy amit szeret, az a lényeg, hogy más legyen, mint a többi nap.
3/16 anonim válasza:
Sőt! Ekkor még minden egyes napot illik!!
4/16 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor vehetsz neki egy kis macit (szivecskéset), vagy bonbont, vagy valami kis apróságot :)
5/16 anonim válasza:
Én is a lánykérésre szavazok! Vegyél új öltönyt és a szülei előtt kérd meg a kezét!
6/16 anonim válasza:
Erre a legjobb megoldás, veszel valami apróságot (lehetőleg ne ételt), amit mindig magadnál tartasz, és ha ő megemlíti, vagy esetleg ad valamit, akkor te csak előkapod, és odaadod, ha meg nem szól, vagy nem tartja fontosnak, akkor nem adod oda, hanem nálad lesz a következő ajándékozásig. (ez más "neves" alkalmakkor is jó)
7/16 anonim válasza:
Inkabb majd akkor unnepelj ha elertetek az 1 evet` ;)
8/16 anonim válasza:
Egyénfüggő, hogy szokták e "ünnepelni". Barátommal mi csak megemlítjük hogy hány hónaposak vagyunk, de ünnepelni meg ajándékozgatni nem szoktunk külön.
9/16 anonim válasza:
Én csak annyit mondok h nem a mennyiség számít hanem a minőség. Ez a mióta járunk dolog eléggé földhözragadt dolog szerintem.
10/16 anonim válasza:
adj neki egy szál rózsát minden hónapban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!