Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megunt? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Olyan mintha teljesen megunt volna, csak nem akarja bevallani... Annyit mondta hogy ilyen meg olyan szép vagyok, meg az ágyban sem olyan már. Volt olyan mostanában hogy napoztunk a kertben és felizgatott és kérdezte hogy bemenjünk és mondtam hogy igen és bevitt a karjába és bedobott az ágyba aztán mondta hogy várjak kicsit és elkezdett mosogatni meg ilyenek és 20 perc múlva vissza jött amikor már félig aludtam, és nem kezdeményezett. Meg amikor filmeztünk közbe vagy 3x megkellett állítani mert nem bírtunk magunkkal, most meg én raktam magamra a kezét hogy akkor legalább szeretgessen, és amikor vége lett a filmnek akkor is elment vmit csinálni. Aztán a kedvencem amikor végeztünk ő a telefonjáért pattan hogy megnézze az időt, régen meg olyan meghitten feküdtünk egymás mellett legalább egy kis ideig.. Mondtam neki szó szerint ezeket a gondokat és azt válaszolta rá hogy túl reagálom. Meg mondtam neki hogy nyugodtan mondja ha már nem kíván, csak hogy legyünk tisztában a dolgokkal, erre azt mondta hogy dehogy nem kíván és egy regényt írt hogy mennyire szeret meg milyen jó nő vagyok.. Előbe mégse mutatja. Teljesen tanácstalan vagyok.2017. ápr. 22. 16:09
1/6 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Most akkor te akarod még inkább kiélni magad, vagy ő unt meg?
2/6 anonim válasza:
Máskor mosogass el és akkor nem neki kell
3/6 A kérdező kommentje:
Az előző kérdést töröltem, mert rájöttem hogy hülyeségeket írtam benne. Kérlek most csak arra koncentrálj ami ebben a kérdésben van.
2017. ápr. 22. 16:13
4/6 A kérdező kommentje:
Náluk voltunk, és az a szokásuk hogy egy csomó mosatlant tárolnak és elmossák amikor úgy gondolják.
2017. ápr. 22. 16:21
5/6 anonim válasza:
Hát nem tudom, így hogy olvastam az előző kérdésed, abszolút nem tudom, melyik lehet az igazi problémád.
Ha ki akarod élni magad, akkor igazából mindegy, hogy megunt.
Ha ezt a kérdésed figyelem, akkor valóban úgy lehetséges, hogy megunt. Ebben az esetben még egy beszélgetés segíthet: megkérdezed tőle megint, konkrétan, hogy megunt téged vagy mi. Ha nem, akkor pedig mondd el neki mire lenne szükséged.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :(
2017. ápr. 22. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!