Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondjam neki hogy még kiakaromélni magam?

Figyelt kérdés
Én 21 vagyok ő 26, mindig olyannak képzeltem el az igazit mint ő, és ahogy jött tudtam hogy vele akarom leélni az életem és ez azóta sem változott. Sokat beszéltünk az eljegyzésről, már úgy volt hogy decemberben megkér de anyagilag nem úgy jött ki. Aztán mondta hogy a szülinapom és a közös nyaralás közt el fog jegyezni ami április és június 26 között van. De ahogy egyre közelebb van úgy érzem hogy még mégsem akarom, hogy még kicsit élni akarok, ő is mondta hogy sokszor látszik a kor különbség, meg ő már megélte azokat a dolgokat amiket én csak most fogok.. És érzem hogy vele tudnék leélni egy életet, de még tombolni akarok egy kicsit, nélküle.. És ezt hogy mondjam meg neki? Mert nem hiszem hogy örülne neki, szakítani meg nem akarok mert tudom hogy vele leszek a legboldogabb, de még nem érzem hogy eljött az idő.. És úgy érzem hogy ha most nem teszek valamit egész életemben bánni fogom, és megcsalás vagy ilyesmi lesz a vége.

2017. ápr. 22. 15:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én a nyitott kapcsolatot javaslom.

Viszont mindenképp nézz utána! Komoly szabályokon alapszik, ami garantálja, hogy a szeretet-kötődést csak a pároddal élheted meg, és hogy ő az elsődleges mindenben. De ezen kívül mindent megélhetsz mással is, vonzalmat-fellángolást, és ami ezekhez tartozik, szex legfőképpen.

kivel mikor hol hogyan... sok szabályt kell lefektetni hozzá.

2017. ápr. 22. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!