Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mondjátok, inkább jó, vagy inkább rossz?
Inkább jó, vagy inkább rossz, ha...
- annyira helyes/népszerű a barátotok, hogy sok női utálótok, irigyetek van?
- a barátotok 2-4 naponta akar szexelni, és sok helyen arról olvasni, hogy (mondjuk főleg a kezdeti szakaszban, de) akár napi több dugás is van?
- azt látjátok, hogy egy másik lány "kiszemelte" a párotokat?
- ha féltékeny, féltő a barátotok?
- ha más pasi próbálkozik, mialatt foglaltak vagytok?
1. Nem érdekel különösebben, ha valaki a párom miatt utál, azzal magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.
2. A kezdezti fázisban zavarna, mert mi lesz később?
3. Hidegen hagy.
4. Féltékeny pasival nem kezdek. A féltés határeset, de nem szeretem, ha gyerekként kezelnek.
5. Legyezgeti a hiúságom, de elutasítom.
Üzenem a lányoknak, hogy a nagymamám szokta mondogatni "inkább 100 irigyed legyen mint egy sajnálód"
30/f
Az irigység nem zavar. Az valójában elismerés.
Nekem 4 nap sok szex nélkül, ha találkozunk, és amúgy lenne rá lehetőség.
Nem érdekel, ha más kiszemelte, ameddig ő nem partner a dologban.
A féltékenység és a féltés is rendben van egy bizonyos határon belül.
Ha más pasi próbálkozik, az engem nem zavar, bár kénytelen vagyok visszautasítani.
1. ez építené az önbizalmam... én úgy látom, hogy a barátom kelendő a lányok körében, és egy konkrét személyről tudok is, aki utál engem emiatt.
2. örülnék neki :)))
3. attól függ, hogy reagálja le a párom.
4. megbeszélném vele a dolgot (a párommal)
5. idegesítő.
- annyira helyes/népszerű a barátotok, hogy sok női utálótok, irigyetek van?
Sajnos vagy nem sajnos nekem nagyon sok van. A vőlegényem elég kelendő lenne, ha nem lennék :D Nem különösebben érdekel, akkor is ő kellene, ha mindenki más csúnyának gondolná és így is ő kell, hogy folyton idegen/ismerős csajok irogatnak neki. (mielőtt valaki félreértené őt ez nem érdekli)
- a barátotok 2-4 naponta akar szexelni, és sok helyen arról olvasni, hogy (mondjuk főleg a kezdeti szakaszban, de) akár napi több dugás is van?
Erre nincs jó vagy rossz válasz. Nyilván ha ráérünk belefér napi több is, ha meg el vagyunk havazva a munkával/programokkal akkor heti pár alkalomnak is örül az ember.
- azt látjátok, hogy egy másik lány "kiszemelte" a párotokat?
Ilyenben van részem bőven. Nem érdekel :)
- ha féltékeny, féltő a barátotok?
A féltő egészséges keretek között nem rossz dolog. Ő is nyilván félt, hogyha túlhajszolom magam, beteg vagyok stb stb. Ez a gondoskodás jele. A féltékenység viszont az önbizalomhiány és a másikba vetett bizalmatlanság jele, azt nem tolerálom,de szerencsére nálunk nincs is :)
- ha más pasi próbálkozik, mialatt foglaltak vagytok? Velem sajnos előfordul gyakran, valahogy mindig engem találnak meg. Nem különösebben érdekel. Ha normálisok akkor normálisan mondok nemet, ha nem normálisak, akkor máshogy :D
23/N-26F
1.: ez rossz! hajlamos vagyok féltékeny lenni
2.: nagyon jó ;)
3.: megtépem!
4.: legyen egészségesen féltékeny, és egészséges féltő is
5.: elutasítom, amúgy az nem baj, ha kicsit udvarol, de amikor lekoptatom, hagyjon békén
21/L
1:ki nem xarja le,más mit gondol?Magamnak választottam,arról nem tehetek,ha csorgatják rá a nyálukat.
2:engem kifejezetten zavarna,mert ennél nagyobb szexuális étvágyam
3:ha a pasim engem szeret,akkor nem fogja elcsábítani egy szuka sem.
4:a fétlékenység megőrjít
5:valahol legyezgetné az egómat,de ha tudja,hogy pasim van-pl. egy baráti társaságról van szó-,elég durván csókoltatnám az összes női rokonát.
A 2. pont kivételével egyetlenhez sem fűznék kommentet, mert engem is zavar, ha a "pasimat" más lányok környékezik. És az én párom is cukin tud féltékeny lenni...
De amivel nem értek egyet, az hogy a kapcsolat elején napi több szex KELL?!
-mikor rajtunk volt a rózsaszín köd sem tudtunk napi többször szeretkezni: egyszerűen fizikailag egyikünknek sem esett jól. Párom is 2 naponta (hétvégén naponta) próbálkozott vagy én nála - mert nem törvényszerű, hogy a férfi kezdeményezi. Elvárni hülyeség, mert látja rajtad, hogy valami nincs rendben, ha a szexet ki kell sírni- dacból szexelni nagyon nem jó.
Ellenben lehet őt csábítgatni, szeretgetni, hátha ettől megjön a kedve. Amit nem kéne : elvárni a napi többet egy olyan embertől aki mentálisan nem kész erre- és lehet, hogy fizikailag sem tudna úgy teljesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!