Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem ezt?
Figyelt kérdés
Párom állandóan dolgozik. A hét minden napján későn jött haza. Tegnap nem, hanem hajnalban. Egyetlen értelmes beszélgetés sem zajlott le közöttünk kedd óta. Többször mondtam neki szépen próbáljon korábban haza jönni. Nem érdekelte. Túlórázik és nem kap érte pénzt. Nem szorulunk rá anyagilag sem. Tegnap este nem szólt. Ideges, nyugtalan voltam elaludni se tudtam. Ingerülten beszéltem vele miért hajnalban jön haza? Nem ez az első eset. Nem csak ezen a héten. Én meg már haza se várom. Inkább vagyok egyedül, és beszélgetek mással esténként. Normális hogy ilyen lettem?2017. ápr. 21. 11:37
11/16 anonim válasza:
Én akkor jártam állandóan túlórázni úgy, hogy még csak meg sem fizették, amikor nem volt kedvem itthon lenni, utáltam a légkört, legszívesebben nem beszéltem volna a családtagjaimmal. Gyanús, hogy a párod is ebben a cipőben jár. amikor megoldódtak a konfliktusaim magammal és a családommal, elkezdtem nem túlórázni, sőt..
12/16 A kérdező kommentje:
Mindig ilyen volt. Állítólag előttem sokkal többet dolgozott. Azt gondoltam hogy idővel kevesebbet fog. Illetve az elején mindig kedvesen vártam, türelmesen, nem tettem neki szóvá, de egy ideje már az sincs...
2017. ápr. 21. 14:47
14/16 anonim válasza:
Szerintem munkamániás te meg szekálod ezért és menekül tőled.
Jogosan érzed ezt mert ez így nem kapcsolat. Egyáltalán minek vagy te neki? Kérdezd meg tőle. Házasok vagytok?
15/16 anonim válasza:
Ja hogy tudtad, milyen. Hát akkor ismered a mondást: ki mit szakít, olyat szagol.
16/16 anonim válasza:
Valszeg veled van baj én akkor bem jártam haza, mikor már nem volt jo otthon lennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!