Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ebben a helyzetben?
#8 Én is sajnálom, mert neki lesz a legrosszabb holott nem tehet semmiről.
#9 Tudom, igazad van. Muszáj lesz lépnem. Akkor te tudod ez milyen rossz helyzet. :( Én sem gondoltam volna a páromról, pont ugyanilyen volt.
#10 Köszönöm, aranyos vagy. Mindenképp meg kell kérdeznem, legalább tudjam, hogy miért.
Szia!
Első sorban nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél. Volt egy durva válaszadó, de sajnos félig igazat is kell adnom neki, de nem 100%-ban! Éltek még nemi életet? (Még nem voltam terhes, sajnos így nem tudom, hogy így szabad-e szeretkezni, és ha igen akkor meddig.) Mert ha már nem akkor lehet, hogy ezért keres mást. De könyörgöm. Ha ez igaz is lenne, akkor is pár hónapot nem bír ki?! Akkor menjen már...
Általában az ilyen pasikkal az a baj, hogy gyöpösek. Csak azt látják maguk előtt, hogy munka. Lehet, hogy azért még is csak nektek dolgozik. Szedi össze a pénzt. És a fáradtságtól már másra nincs kedve.
Szerintem itt azért kettőn áll vagy bukik a dolog. Te szoktál neki olyanokat mondani, mint amik azokban a levelekben álltak? Tőled megkapja ezeket a kis kedvességeket? Terhességtől függetlenül. Mert lehet, hogy csak erre vágyik, de a tettlegességi már nem akar elmenni.
A rosszabbik fele meg sajnos az, hogy már van valakije (mindegy hogy alkalmi vagy komolyabb). Itt nem arról van szó, hogy nem kíván mert egy kilót híztál. Butaság. Annál inkább szeretnie kellene, mert ilyenkor egy nő minden értelemben kivirul és vonzóbbá válik. Írod, hogy valóban a párod dolgozik. Akkor szerintem ő nem testileg de lassan már érzelmileg megcsal. Kezd elridegülni tőled. Azért keresi más nők társaságát. Hogy miért? Mert ő egész nap dolgozik (hogy neked és a babának mindene meglegyen még azon felül is amitek van, mert tudjuk, hogy nem egy két forintos projekt) és csak nyugodtságra vágynak. Egy kis súgás búgás. Ehelyett tőled mit kap? Vitatkozást. És azok a nők neten nem vitatkoznak..még.. Lehet már nem szeret és a baba miatt nem szakít, vár egy jobb partira nem tudom... De ha mellette maradnál a baba miatt, próbáld meg hogy vissza hozod a tüzet a kapcsolatotokba és törődsz vele. Ha, így is tovább folytatja akkor szembesíteni vele. Régóta vagytok együtt?
Szia! Köszönöm!
Éltünk nemi életet, csak az orvosok tanácsára nem olyan sokszor és nem durván. De van olyan, akinek pl. nem szabad mert veszélyeztetné a babát, és én úgy gondolom egy normális felnőtt ember ennyit meg tud tenni a leendő gyermekéért.
Ez nem lehet a baj, hogy sokat dolgozik, nem kell megszakadnia szerencsére. Egyébként én is ugyanúgy dolgozok mint ő, de mindegy.
Igen, nyilván kettőn áll a vásár, de ha valami probléma van, akkor nem megbeszélni kéne ahelyett, hogy félrelép?
Szoktunk egymásnak olyanokat mondani, mint ami a levelekben áll(csak talán nem ilyen 'durván).
Nemhiszem hogy egy pocakos nő olyan vonzó lenne egy férfi számára, talán szex közben ez zavarhatta is bár sosem mondta. Vitázni meg minden pár szokott, nem volt mindennapos pl ezért sem vitáztam vele, hanem normálisan megkérdeztem. Ő egyből tagadott mindent, na itt már nem voltam olyan nyugodt. Nem elég, hogy ezt csinálta utána még a szemembe hazudott, dehát mindegy volt, mert láttam mindent. Utána nagynehezen bevallotta és azzal magyarázta, hogy velem nem mert normálisan szexelni, a babát féltette meg folyton rá gondolt közben. Meg ilyen szar duma, magyarázkodott. Én eljöttem (bár a szívem szakadt meg, mert akármit csinált a szeretetem iránta nem múlik csak úgy el.) Könyörgött, még most is, hogy nem akar elveszíteni se engem se a babát. De bizalom nélkül nem érne semmit ez a kapcsolat. Több mint 7 évet voltunk együtt. :( Most nagyon nehéz de erősnek kell lenni.
"A párom fent van egy társkeresőn."
De szép mondat. Akkor ő szó szerint csak a párod, de nem a társad. Ez mondjuk kiderülhetett volna abból, hogy nem volt hajlandó rendezni a kapcsolatotokat, felvállalni és feleségül venni téged, mielőtt teherbe ejt. Az ilyen ember nem akarja magát elkötelezni, csak úgy van vele, hogy szabadabban tud TÁRSAT keresni, amíg a párja a babával van elfoglalva. Ne legyen már kérdés, hogy mit tegyél, aki képes a várandós partnerét ilyen fájdalmas és megalázó helyzetbe hozni, az szerinted mit érez? Szerintem semmit. Sem szeretet, sem tisztelet, sem elköteleződés. Nem tart össze titeket semmi, legalábbis az ő részéről biztosan nem.
Nagyon sajnálom ami történt, de remélem most már szerető emberek közt vagy, akik megértenek és támogatnak.
Gondolj a babára, próbálj meg minimálisan stresszelni és foglalkozz magaddal, hogy egészséges legyél és minden rendben legyen! Nem sokára egy olyan lény jön az életedbe, akinél jobban sose szerettél senkit! :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!