Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnek ebben a helyzetben? Adjak fel mindent az új "szerelemért"?
Én a helyedben már rég kiléptem volna.
Biztos összeköt még vele ez a sok év,de ha ennyire hanyagol megérdemli,hogy ott hagyd.Egy nő se ezt érdemli.
Tudom és nem is csaltam meg. A páromnak már megmondtam hogy nem birom ezt tovább vele csinálni. És a megbànás vagy a fájdalom semmi jelét nem láttam rajta. Bocsánatot se kért. Mikor rákérdeztem h szeret e még nem tudta azt mondani hogy igen..
Viszont tudom hogy még ez ilyen könnyen nem fog lezárulni.
Vegyes "érzelmek" vannak bennem a kérdéseddel kapcsolatban.
Hol azt érzem igazad van és megérdemelné a férjed,hogy elhagyd,aztán majd mikor már késő,akkor észhez tér...hol pedig azt gondolom,hogy bejött ez az új pasas az életedbe és ez váltotta ki belőled az elhagyás gondolatát.
Azt "javaslom" tegyél egy utolsó nagyon erős próbát,hogy megmentsd a kapcsolatod és ha semmi esetre sem működik akkor lépj ki belőle DE ne a másik férfira építsd a terveidet és ne miatta tedd amit teszel.Tudod az elején mindenki szép és jó,sok esetben tökéletesnek is tűnik,aztán utána jön a feketeleves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!