Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos lehet a felháborodásom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos lehet a felháborodásom? Hogy reagáljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egyszer már írtam ide ki hasonló kérdést, akkor le lettem szólva, hogy nem jogos a dolog. Annyi volt, hogy a párommal az egyik héten csak egyszer tudtunk találkozni, ezért péntek reggel ki akart kísérni a pályaudvarra mikor utaztam haza (mindketten egyetemisták vagyunk, de én hétvégre lemegyek vidékre a szüleimhez). Akkor azt mondtam neki ne, úgyhogy nem is jött, ami nekem rosszul esett, mert nem gondolt rá magától arra, hogy el kéne kísérnie. Jó gondoltam magamnak, nem játszadozom többet és őszinte leszek.

A héten megint csak egyszer találkoztunk (akkor is moziba mentünk, te hát beszélgetés nulla), ugyanis a tegnap esti találkánk elmaradt. Megkérdezte reggel átjöjjön e mielőtt megyek, reggelizhetnénk. Mondtam neki, hogy rendben. Írt is reggel és aztán azóta semmi én meg már lassan indulok. Gondolom visszaaludt. Eléggé, sőt rettentően rosszul esik, azt sem tudom mit és hogy reagáljak erre ha felkel. Veszekedni nem akarok, de ezek alapján aztán mondhatom hogy nem érzem magam fontosnak, mert ha még alig is bír felkelni állít utána ébresztőt, de ő úgy látszik nem tette meg. Nem akarok dühből reagálni, úgyhogy lehet ma már nem is beszélek vele inkább. Mi lenne a helyes? Jogos lenne a kiakadásom?

21/L 21/F

2017. ápr. 21. 09:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Először is mond el neki, h neked ez így nem jó, és ha nem változtat, akk nem tudod ezt így folytatni. ha pedig nem változtat, hagyd el és keress magadnak olyan ffit, aki hajlandó annyit foglalkozni veled, amennyire szükséged van. igenis fontos egy nő számára, h ő legyen az első, h foglalkozzanak vele, szerintem egyáltalán nem reagálod túl.

hidd el nekem, ha a beszélgetés után nem fog változtatni, soha nem is fog, tapasztalat...

2017. ápr. 21. 10:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát ez a fiú sajnos nem vesz téged komolyan. Szépen lassan le fogtok kopni egymásról. Mire észbe kapsz, nem lesz barátod.
2017. ápr. 21. 10:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Jogodban áll persze irritálva lenni. Egyik alkalommal az én párom is elaludt és fél órát vártam rá a lakása ajtaja előtt. Vahh utána egy 20 percig dühös voltam, azt lenyugodtam :D A tied is kb ennyire komoly.

Közöld vele normális hangnemben hogy nem esett jól és hogy legyen már oly kedves és szenteljen rád több időt, mert erősen elhanyagolva érzed magad.

2017. ápr. 21. 12:41
 14/16 A kérdező kommentje:
Koszi a választ utolsó! :) Bár en nem fel órát vartam hanem az egesz delelottot aztán persze ma mar nem is találkoztunk, szoval a heten csak egy talakozo volt ami szerintem rohadt kevés de ez van :)
2017. ápr. 21. 15:56
 15/16 anonim ***** válasza:

Ne csak a számodra pozitív választ fogadd el! Én úgy látom a helyzetetek, hogy te hisztizel. Egy fiú nem fog a gondolataidban olvasni. Nem mindig fogja azt tudni, hogy minek örülnél az adott pillanatban, ha nem mondod. Az én párom is ilyen. Látszik, hogy még nem nagyon tudod kezelni a pasikat, de majd beletanulsz. Az első például, hogy az ő oldalát is nézed. Mondd neki mit akarsz. Találkozzatok többet, legyetek együtt! Mert ennek nem sok értelme van, hogy ő nem tud semmiről, te hisztizel, aztán elmentek egymás mellett. (Valaki írta a nemi életet is plusszban. Nekem nőként az intimitás is nagyon fontos. Meg is értem, hogy teljesen semmilyen dologban vagytok. Ez nehezen lehet kapcsolatnak mondani.) A másik, hogy egyetemisták vagyok az egy dolog. Mindenkinek meg van a maga dolga. Szakítsatok időt egymásra, ha nem megy akkor ennyi. Tessék megtanulni alkalmazkodni és kompromisszumokat kötni...

De ezeket nem itt kellene megtanulnod.

2017. ápr. 21. 16:31
 16/16 anonim ***** válasza:

Kérdező: én csak azért vártam fél órát, mert majdnem rárúgtam az ajtót :D (viccelek :P)

Mindenesetre le kéne vele ülnöd (nem chaten!) megbeszélni, hogy elhanyagolva érzed magad és ez hosszú távon nagyon rosszul fog végződni! :/

2017. ápr. 22. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!