Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom csak szexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom csak szexuális tárgyként kezel?

Figyelt kérdés

Tegnap jött haza a barátom egy hét után, borzasztó volt alig bírtuk ki hát nem sokkal rá, hogy megérkezett egymásnak is estünk. Akartam, hogy kényeztessen kicsit szájjal erre amikor behajol a lábam közé azt mondja, hogy 'szia punci rég láttalak. Nagyon hiányoztál nekem'. Közben rá sem nézett. Nekem rögtön elment a kedvem úgy mindentől nagyon sz.r este volt.

Ez mit jelent most tárgyként kezel? Azt mondja viccelt. De annyira creepy volt :S

2017. ápr. 21. 01:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
OK. kamu kérdés.
2017. ápr. 21. 18:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Sálálállálá
2017. ápr. 21. 18:18
 13/17 A kérdező kommentje:
Egyszer élek és nem fogom olyan mellett élni aki nincs mellettem, aki nincs otthon max 2 hétig ritkán, hát az a nő se komplett aki ilyenbe belemegy.
2017. ápr. 21. 18:28
 14/17 anonim ***** válasza:

kérdező, ha ezen megsértődsz, hülye pitsa vagy.

remélem dob a barátod, különösen az olyan kommentek után, hogy ha egy hónapig távol lesz, megcsalom.

vibrátor kell neked, nem pasi.

2017. ápr. 21. 20:02
 15/17 anonim ***** válasza:

"Akartam, hogy kényeztessen kicsit szájjal erre amikor behajol..."

Ha úgy is lenne, akkor is csak pontosan azt kapnád vissza, amit adsz.

Hol itt a probléma?

2017. ápr. 21. 21:01
 16/17 A kérdező kommentje:
duguljatok el
2017. ápr. 22. 13:32
 17/17 anonim ***** válasza:

Kamu kérdés, de ha nem az, akkor meg ribi vagy... a szerelem, a kapcsolat nem csak a dugásról szól...

És ha véletlenül úgy alakul, hogy a párodnak 3-4 hétre ki kell menni külföldre, mert kiviszik, akkor meg kell csalni? Minek neked pasi te nyomorék.

2017. ápr. 23. 03:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!