Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom csak szexuális tárgyként kezel?
Tegnap jött haza a barátom egy hét után, borzasztó volt alig bírtuk ki hát nem sokkal rá, hogy megérkezett egymásnak is estünk. Akartam, hogy kényeztessen kicsit szájjal erre amikor behajol a lábam közé azt mondja, hogy 'szia punci rég láttalak. Nagyon hiányoztál nekem'. Közben rá sem nézett. Nekem rögtön elment a kedvem úgy mindentől nagyon sz.r este volt.
Ez mit jelent most tárgyként kezel? Azt mondja viccelt. De annyira creepy volt :S
kérdező, ha ezen megsértődsz, hülye pitsa vagy.
remélem dob a barátod, különösen az olyan kommentek után, hogy ha egy hónapig távol lesz, megcsalom.
vibrátor kell neked, nem pasi.
"Akartam, hogy kényeztessen kicsit szájjal erre amikor behajol..."
Ha úgy is lenne, akkor is csak pontosan azt kapnád vissza, amit adsz.
Hol itt a probléma?
Kamu kérdés, de ha nem az, akkor meg ribi vagy... a szerelem, a kapcsolat nem csak a dugásról szól...
És ha véletlenül úgy alakul, hogy a párodnak 3-4 hétre ki kell menni külföldre, mert kiviszik, akkor meg kell csalni? Minek neked pasi te nyomorék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!