Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom csak szexuális tárgyként kezel?
Tegnap jött haza a barátom egy hét után, borzasztó volt alig bírtuk ki hát nem sokkal rá, hogy megérkezett egymásnak is estünk. Akartam, hogy kényeztessen kicsit szájjal erre amikor behajol a lábam közé azt mondja, hogy 'szia punci rég láttalak. Nagyon hiányoztál nekem'. Közben rá sem nézett. Nekem rögtön elment a kedvem úgy mindentől nagyon sz.r este volt.
Ez mit jelent most tárgyként kezel? Azt mondja viccelt. De annyira creepy volt :S
Ittenkém! Hát én is szoktam mondani, hogy szia öcsi, akkor csak tárgyként kezelem a pasimat?
Ott csinálsz bajt, ahol nincs.
Lehet apróságnak is kezelni ez egyenfuggo..
Szóval ha a kérdező feltesz egy kérdést akkor biztos nem tud valamit eldönteni.. Pont azért mert idegen neki a helyzet s úgy érzi kihasználva volt.
Egy hét szex nélkül? Birjatok ki egy honapot is bátran! És aki külföldön melozok es 4-6hetente jar haza az mit szóljon?
Ez más tészta. A kérdésedre válaszolva,ha úgy érzed csak arra kellesz neki akkor beszelj vele ha annyira komolynak latod. Vagy ha többször előfordul ez a dolog es igy érzed akkor egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!