Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnák szexuális tárgyként kezelni?
Adok magamra, igényes vagyok és edzem a testem. Természetesen örülök a pozitív visszajelzéseknek. De zavar, hogy a legtöbben leragadnak a külsőségeknél és csak arra kíváncsiak mi van a pólóm alatt.
Egy nagyon régi lány barátomnak szoktam modellt állni fotózáshoz, és zavaró, hogyha megosztom ezeket a képeket, több figyelmet kapnak, mint pl. a diplomám megszerzése.
Egyetlen fotósorozat volt, amiben többet mutattam meg magamból, egy hölgy társaságában. Egyetlen képet osztottam meg ezek közül. Azóta a kommentek nagy része abból áll, mikor fogom újra megmutatni a felsőtestem.
Éppen most is fel akarod hívni magadra a figyelmet.
Akivel nem lehet 2 értelmes mondatot váltani azt szexuális tárgyként tartják számon. Ha csúnya akkor úgy sem.
Remélem segítettem.
Te teszed magad azzá,aminek érzed.Vagy is gondolod magad.
Egy egyszerű életet élő férfinak.Miért nem jut ilyen az eszébe?
Ha erre tudsz választ adni.Akkor a magyarázatot is megadtad magadnak.
Nem kell mutogatni,posztolgatni magad.Ennyi az egész.
Burkoltan,most is reklámozod magad.
A nem vagyok nő,nem vagyok meleg válaszaiddal.
Ez egy egyszerű spekulatív viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!