Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom füvezik titokban?
Kezdjük azzal, hogy a messengereben kutakodtal.
Ha nekem ez a tudomasomra jutna, úgy vagnalak ki, hogy öröm lenne nézni...
Heti egy fuvezestol semmi baja nem lesz.
Gondolom az itt válaszoló álszent idiotaknak a heti egyszer leiszom magam, mint az állat, az jobb :D
Ha neked ez ekkora probléma, nem tudod az ertekrendeddel összeegyeztetni a fuvezest, szerintem szakíts.
Ne raboljatok egymás idejét.
Úgy néz ki, nem hatott az ultimátumod, ez van.
Érdekes itt a fűpártiak stílusa.
Már ez is önmagáért beszél.
Ne haragudj, de milyen fűpártiságról beszélünk? :) Attól, hogy valaki lesz-rja azt, ha valaki heti egyszer szív és ezzel nem árt senkinek, még nem fogja támogatni azt a dolgot, se a pártjára állni, se ajánlani senkinek a fogyasztását.
Viszont ezen az agymosáson kiakadok, egy tipik drogellenes szórólap képe tűnik fel előttem "A párom füvezik titokban" piros nagy felirattal, egy depressziós párról készült beállított depresszív fotóval illusztrálva, és kiemelt felsorolásba szedve mindenféle objektív nézőpontot mellőző hülyeség.
Arról soha egy szót nem szólnak ezek wcpapír szennylapok hogy amúgy mi a valóság, miért alakulhat ki, hogy lehet leszokni róla ha valaki akar, van akit befolyásol a hatása, van akit nem stb... Ez az én bajom, a negatív színben feltüntetés, negatívan hozzáállás, démonizálás, demagógizálás.
Most ez így érthető amúgy valaki számára?
A fű is, az alkohol is marker. Jelzi, hogy valami nincs rendben. Később jönnek a fogyasztás következményei, már függetlenül az eredeti bajtól.
Menekülj, amíg lehet. A szerről nem jönnek le, legfeljebb szünetet tartanak.
Akik itt demonizaljak a fuvet, azok szivtak mar eletukben legalabb egyszer egy normalis jointot is?
Ja... lepjunk mar tul ezen a kozepsulis drogprevencios eloadasokbol szedett hulyesegeken, hogy a heroinista is fuvel kezdte... Hagyjuk mar. 1,5 eve szivtam eloszor, neha tekerek egy cigit, de nem hianyzik, ha nincs, ha van akkor meg nem jarok ra mindennap...
Szerintem, aki akar füvezzen, aki nem akar ne füvezzen, mindenkinek jogában áll eldönteni, hogy mit akar tenni saját magával.
Aki viszont ezt nem bírja elviselni a párjánál,- ahogy sokaknál kizáró ok az ivás és a dohányzás is - az vagy próbálja meg segítséggel leszoktatni az illetőt, vagy ha nem megy lépjen le még most, mert nagy jövője úgysincs a kapcsolatnak és csak felesleges időpazarlás.
A "titokban iszom, dohányzom, füvezek" az nem pálya, mert így nem lehet hosszútávon élni.
Ez ennyire egyszerű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!