Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom füvezik titokban?
Ha te nem tudod így elfogadni gondolkozz el ő e az igazi.
Nyilván függő és nem fogja tudni letenni, és ez nem jó mód ahogy te csinálod. Beszélj neki róla, hogy tudod és mond neki segítesz és mellette állsz mindenben és szeretnéd ha tényleg leszokna.
Én simán borítanám, hogy tudok róla és ha tagadja, az orra alá dörgölném a bizonyítékokat.
Aztán elhagynám.
Ha fontos vagy neki, akkor abbahagyja, ha nem akkor lesüllyed.
Ha maradsz, akkor éldegélhetsz egy drogossal.
A mi családunkban van nagyon komoly formában drogos.
Jelenleg az életéért küzdenek.
Ő is "csak egy kis füvezéssel" kezdte ...
Nem értem egyes emberek fejében miben különbözik az, ha valaki elszív heti 5 füves cigit, mintha megiszik heti 10 üveg sört.
26/f, alkesz, sörözős
Egyrészt rossz helyre írtad ki a kérdést.
Másrészt:
Jól dolgozik, jól keres? Figyelmes veled úgy általában? Szeret téged?
Ha ezekre mind igen a válasz, akkor mi a gond? Amúgy ez kb. olyan fajsúlyú mintha meginna minden héten két-három pohár bort.
Jó oké, azt elfogadom hogy illegális, és emiatt zavarna, de még ha el is kapják, nem kap mást mint kötelező pszichológust.
Tényleg nem értem az embereket. Vannak akik hétvégén eltolnak egy jointot, mégis amúgy minden más társadalmi elvárásnak megfelelnek, jól teljesítenek a munkájukban, de azért csak b-sztatják őket.
Én is szarnék bele a barátod helyében mert hülye vagy. Véletlenül nem a k-rva facebookot tolod egész nap? Az nem függőség mi?
Döntsd el, hogy dobod vagy sem, hogy szereted vagy sem. De ne húzd az idegeit ezzel a rinyával.
Még valami: a fű se nem kemény drog, se nem kapudrog. Az az érvelés, hogy a heroinista is fűvel kezdte, kb annyira állja meg a helyét, minthogy a k-rva is b-szással kezdte.
Kettős mérce, ez ma Magyarország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!