Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan reagálnátok erre?
Figyelt kérdés
A páromat megkértem hogy jöjjön egy picit korábban mert nem egyszer fordult elő hogy az egész család rá várt a vacsorával. Erre felhív hogy nem tud még indulni mert otthon felejtette az egyik ajándékomat és még haza kell ugrania érte. Utána kiderül hogy az egyik haverjánál volt akivel egyébként napi szinten találkozik. Nagyon kiakadtam rá és a családom is. Nektek mi erről a véleményetek?2017. ápr. 20. 15:00
21/21 anonim válasza:
Én is csak azt tudom mondani, hogy a 64%-os egy akkora bunkó mint a ház, szót sem érdemel az ilyen s**gfej. Nekem eddig minden barátom szerette a családomat, és ők érezték magukat megtisztelve, hogy eljöhettek a családi rendezvényünkre. Fordítva ugyanez van, én is megtiszteltetésnek veszem, ha bemutat a családjának, nem tehernek. Persze, vannak néha kellemetlen pillanatok, de az főleg azok számára, akik annyira nullák szociálisan, hogy ne képesek magukat feltalálni, és a csak a kis komfortzónájukban képesek ellenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!