Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogyan reagálnátok erre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan reagálnátok erre?

Figyelt kérdés
A páromat megkértem hogy jöjjön egy picit korábban mert nem egyszer fordult elő hogy az egész család rá várt a vacsorával. Erre felhív hogy nem tud még indulni mert otthon felejtette az egyik ajándékomat és még haza kell ugrania érte. Utána kiderül hogy az egyik haverjánál volt akivel egyébként napi szinten találkozik. Nagyon kiakadtam rá és a családom is. Nektek mi erről a véleményetek?
2017. ápr. 20. 15:00
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Mi megvárunk mindenkit. Nálunk ez a szokás ha jön valaki vendégségbe akkor megvárjuk.
2017. ápr. 20. 16:03
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

:D És elsőnek a Mamma szőrös lábát kell megcsókolnia, és csak akkor fekszel le vele, ha neki szimpatikus, és ő megengedi?! :D Van egy olyan érzésem, hogy vénlány maradsz. :D

Érdekes mód inkább az szokott a probléma lenni, hogy a férfi nem tud leválni a családról, anyuciról, de úgy látszik nőben is létezik ilyen.

2017. ápr. 20. 16:10
 13/21 A kérdező kommentje:
Te elég beteg vagy utolsó. Neked valószínűleg nem adatott meg egy normális család ezért vagy ennyire ellenséges. Ki nem tud leválni? Külön élek a családomtól de a születésnapot hadd ünnepeljem már a szeretteimmel együtt.
2017. ápr. 20. 16:15
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

Jó, de akkor te ünnepelj a családoddal - ha annyira fontosak - aztán KETTESBEN vele.

Én is utláom ezeket a családi banzáj-baromságokat, jópofizás, stb.

2017. ápr. 20. 16:21
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

Minden normális férfi utálja. :) Csak van akit annyira elnyomnak, hogy nem meri kimondani.

Nem én vagyok a beteg, hanem az, aki ennyire rá akarja erőszakolni másokra a véleményét, és nem tartja tiszteletben, hogy mások érezhetnek másként is.

2017. ápr. 20. 16:31
 16/21 anonim ***** válasza:
85%
Idefigyelj, utolsó, avagy 64%-os. Nem minden férfi rühelli a barátnője, felesége családját, akármennyire is hihetetlen. De tekintsünk el ettől és tételezzük fel, hogy igazad van és jelen esetben tényleg erről van szó. Nos, feltételezhetjük, hogy a pasival meg volt beszélve, hogy x időre várják ebéddel. A pasi beleegyezett, tudott róla, hogy várnak rá, de telibekakálta és elment inkább a haverjához, mellesleg még hazudott is. A saját barátnője szülinapi ebédje helyett, ahova várták őt, inkább elment a haverhoz, akit amúgy is mindennap lát és még hazudott is. Na, most innentől kezdve szerintem teljesen mindegy, hogy milyen a lány családja, a pasi egy irgalmatlan bunkó csicska, aki nem érdemli meg, hogy máskor is vendégül lássák. Nem kell szeretni senkit, meg senkinek a családját, de azért egy évben egyszer-kétszer megjelenni és eltölteni egy kis időt együtt nem nagy kérés, mondhatni alap. Ha neki ez nem megy, akkor maradjon egyedül, aztán nem kell elviselni az ő tökéletes, kifinomult modorán kívül senkiét és legyen az ilyen s**gfej boldog magával vagy a haverjával.
2017. ápr. 20. 16:46
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne már a barátom, mégpedig azért, mert hazudott.
2017. ápr. 20. 17:14
 18/21 anonim ***** válasza:
Gondolod megkérdezték, hogy van-e kedve elmenni? Szerintem tények elé lett állítva. Biztos vagyok benne, hogy ő el se akart menni, csak rá lett erőltetve.
2017. ápr. 20. 17:26
 19/21 A kérdező kommentje:
Senkire nincs ráerőltetve semmi. Te elég súlyos paranoiában szenvedsz 64%-os válaszoló és úgy mondod a saját téveszméidet hogy semmit nem tudsz. Pszichiáter látott már?
2017. ápr. 20. 18:34
 20/21 anonim ***** válasza:
64%, te nagyon beteg vagy. Hol volt arról szó, h a kérdező párjára "rá lett kényszerítve"? Azért mert hazudott? Nem biztos. Fogalmunk sincs, h mi van a háttérben, még mi is csak találgatunk. Amúgy meg egy intelligens embernél nem kérdés, h el megy-e oda ahová meghívják, főleg ha már egyszer elfogadta a meghívást. Ahogy számomra, úgy a pl. a páromnak is rosszul esne, ha ennyibe venném a családját. Valóban, nem a szülőkkel élnek, de ez egyfajta tisztelet. A kérdező párjának "csak" vendégségbe kellett volna mennie, még csak nem is neki kellett volna vendégeskednie, h "meglógjon" a feladat elöl. 64%-es válaszoló, csak sajnálni tudom, h számodra nem adatott meg a normális családi környezet... :) Ez egyfajta kapcsolatápolás, ha eddig még nem hallottad volna... :)
2017. ápr. 20. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!