Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » érdemes olyat szeretni aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

érdemes olyat szeretni aki soha nem lesz a tiéd?

Figyelt kérdés
ebbe bele lehet bolondulni..
2010. máj. 14. 08:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%
Ilyen esetben, bármennyire is fáj, de el kell engedni az illetőt és továbblépni. éveket nem szabad egy ilyen érzésre pazarolni és elszalasztani a lehetőségeket. nagyon sok mindenki átmegy ezen, de aztán mégis megtalálják a párjukat akivel boldogok lesznek. majd meglátod, össze se lehet hasonlítani egy beteljesült szerelem érzését a viszonzatlannal, erre érdemes várni, nem a plátóira szerelmedre.
2010. máj. 14. 09:14
 12/21 anonim ***** válasza:
71%

Szia.. Nagyon érdekes kérdést tettél fel...

Nos, 6-7 éve én is voltam ilyen helyzetben...

Ő volt az aki a mindent jelentette.. Éreztem, hogy ő is így érez... Kaptam a jeleket... és adtam is bőven.. de mégsem lehettünk egymáséi..

És már sajnos... nem is lehetünk, mert teljesen elveszítettem... 4. éve...

És csak azt sajnálom, hogy nem mondtam ki mit érzek... Nem mondtam el neki, hogy nagyon szeretem... De ezt már nem tehetem meg... És ezt az érzést kell tovább vinnem...

Még mindig, ha rá gondolok, hatalmasat csavarodik a szívem...

Soha nem fogok úgy szeretni többé... Nagyon sokat gondolok rá... Mindezek ellenére férjhez mentem... De sajnos a házasságom nem jó... Természetesen ez em fogható erre... mert ahhoz is két ember kell...

Nos, ezzel csak azt szerettem volna példázni, hogy túl leszel rajta... De elfelejteni soha nem fogod...

Ha vagy vele olyan kapcsolatban.. mond el neki... Hidd el könnyebb lesz... Még, ha tudod, vagy tudjátok is, hogy soha nem lesztek egy pár... Amit nagyon jegyezz meg... csak tanácsként tudom mondani.... Ilyen érzéseket, csak szexel ne ronts el.... Remélem a saját példámmal tudtam segíteni neked....

Szép napot..

26/N

2010. máj. 14. 09:20
 13/21 anonim ***** válasza:
57%

Az előttem szólónak írom : Az írásodból szinte árad az érzelem . Nem semmi átérzem amit írtál.

A kérdésre:Ezzel most én is így vagyok . Jelen pillanatban van egy lány(19). Aki szinte majdnem biztosan nem lehet az enyém. Pedig folyamatosan flörtölünk adjuk egymásnak a jeleket. De nagyon ritkán találkozuk és msn-en is 1 hete nem beszéltünk. Majd megszakad a szívem érte annyira szeretem és énis bele vagyok bolundulva teljesen. Neki van egy régóta tartó kapcsolata de ha nagyon szeretné a jelenlegi párját nem flörtölne velem.

Szörnyű érzés és ezt nemlehet csak úgy "elfelejteni". Tanácsot sem nagyon tudok adni neked mert én magam is tanácstalan vagyok.Hiszen nem mondhatom meg neki hogy szeretem mert azzal mindent tönkre tennék. De távolról szeretni borzalmas.

De elfelejteni sem akarom mert kell nekem. 1 esélyem maradt csak amit megpróbálhatok. Az pedig az ha szépen lassan szinte észrevétlenül "nyitok felé" és ha van rá megfelelő reakció akkor lehet gyorsítani a dolgokat. Csak attól félek nem megfelelő lesz a reakció és abba beledöglök.

19/F

2010. máj. 14. 10:34
 14/21 A kérdező kommentje:

ez elözöhöz szolva

szerintem mond meg mit érzel és ha ö is érez valamit irántad akkor szerintem a szerelmed viszonzásra talál,ha nem szeret akkor kiadja az utad de ebben is van valami mert akkor fogod tudni hogy nincs esélyed. és tisztába leszel a helyzettel. de még fiatal vagy még nem tudhatod merre vezet a sors és az élet

2010. máj. 14. 10:44
 15/21 anonim ***** válasza:
57%

13:34-es!

Mintha a engem írtál volna le a mondandódban, teljesen ugyanez a helyzet nálam is(annyi kivétellel h mi minden h.k.nap találkozunk(suli) és hát mi is flörtölgetünk) de egyébként ugyanez a helyzet nálam is amit leírtál...nagyon durva ezt átélni...főleg h mind2en szeretitek egymást és mégsem valószínű h lehet bármi is...én egyébként eldöntöttem h egy alkalmas időpontban kiteregetek neki mindent, bár tudja mit érzek mégegyszer elmondom neki és azt fogom neki mondani h válasszon vagy én vagy a régi...lehet h elutasítás lesz és az nagyon fog fájni de talán könnyebb lesz a felejtés(már ha el tudom felejteni...), mert ez az állapot eléggé lesújtó...

2010. máj. 14. 10:56
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Áruljátok már el, hogy honnan veszitek azt, hogy "SOHA" nem lehet az enyém? Főleg 19 évesen.
2010. máj. 14. 11:34
 17/21 anonim válasza:
100%
Egyeltalán nem érdemes.... :S Csak te fogsz rosszul kijönni belőle... Tapasztalatból mondom...
2010. máj. 14. 11:38
 18/21 anonim ***** válasza:

Hát én abban a helyzetben vagyok,h jelenleg 4 hétig nem lehet az enyém, nem találkozunk, de ezt se tudom,h élem túl, nemhogy ha örökre nem lehetne az enyém...

Az biztos,hogy nagyon nehéz, és rengeteget szenved az ember:((((

De igazából én se értem,h 19évesen miért gondolod,h sohe nem lehet a tiéd:) Még annyi minden történhet, ha a sors úgy akarja úgyis összejöttök, én ebben hiszek:)

2010. máj. 14. 12:03
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes-e? Nem, nem érdemes, de ez sajnos nem ilyen egyszerű. Ha egyszer szerelmes vagy valakibe és nem csak hirtelen fellobbanásról van szó, de viszonzatlan marad, akkor próbálni kell nem rá gondolni, aztán idővel majd elmúlik.
2010. máj. 14. 12:11
 20/21 anonim válasza:
72%

Hááát kb ez a helyzet nálam is, csak elmondtam neki mit érzek a fiú iránt... ennek ellenére ugyan úgy utal arra, hogy ő is hasonlóan vonzódik hozzám. mi nagyon jó barátok vagyoltunk és mióta elmondtam neki mit érzek iránta azóta is jóban vagyunk, de nem szakít a barátnőjével akivel nem jó a kapcsolata! Nem tudom, nem értem miért...

Nagyon szeretem és tényleg csak szenvedés de ha találkozunk annyira jó vele mindig minden perc!

De bennem az van hogy harcolok érte amíg van reményem...

Nem tudhatod, hogy valaha a tiéd lesz-e de ha nem lépsz biztos nem...

2010. máj. 14. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!