Érdemes valakit úgy szeretni hogy nem viszonozza? Mondván hogy majd idővel. Hogy lehet valakit elfelejteni végleg? Lehetséges egyáltalán?
Miért lenne érdemes? Mi abban a jó?
Ha valaki nem szerelmes beléd nagy valószínűséggel nem is fog. Sajnos ez van, én vártam épp eleget anno hogy változzon a helyzet de csak időpocsékolás volt. Ez sajan így van el kell fogadni. A szerelem kémia, ha nincs meg a vonzódás akkor a fene megette,.
Hú, előttem szólók, tudjátok-e, mi a szeretet?
Vagy szeretsz valakit, vagy nem. Mérlegelni nem tudod, hogy érdemes-e. Mert a szeretet nem az érdekekről szól. És nem is arról, hogy viszonozza-e az, akit szeretsz. Persze, az az ideális, amikor viszonozzák, de a világ messze van az ideálistól...
Elfelejteni valakit végleg amnéziával lehet. Ami egy betegség. Azt, akit szerettél, nem felejted el. Csökken az érzés, és a fájdalom is idővel. Lenyugszol, túljutsz rajta. Egyre ritkábban jut eszedbe, kevesebbet gondolsz rá. De attól még eszedbe jut, és ha enyhébben is, de sajog a szíved, hogy elveszítetted.
Ha szeretsz valakit minden hibáját elfogadod. a legroszabb ha nem viszonozza...
nemtudom hány éves vagy és hogy ez mennyire komoly.
Elfelejteni valakit lehetetlen.saját tapasztalatból mondom. megpróbálhatod de mivel a multad része nem hiszem h menni fog.
a legkönnyebb a beletörődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!