Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy hülye ok a szakításra, pedig úgy fáj?
Nekem is ez volt. Hiába mondtam, hogy mire lenne szükségem, mindig azt a választ kaptam, hogy ne akarjam őt megváltoztatni, mert ő nem egy nyálas típus. Szeret, de nem fogja ezt percenként mondogatni, és inkább hétköznapi dolgokról szeretne beszélgetni, nem enyelegni. Én kínomban a romantikus filmekbe menekültem, aztán eljutottam arra a szintre, hogy már képes voltam egy reklámtól is elbőgni magam, ha abba valaki valami kedveset mondott egy másik embernek...
Ennél a résznél döbbentem rá, hogy ez mennyire nem normális. Én nem megváltoztatni akartam, csak egyszerűen nem kaptam meg azt az alap szeretetet sem, ami mindenkinek járna. :(
"Hiányzik, hogy olyan pasim legyen, aki néha elmondja, hogy fontos vagyok számára és értékes. Nem bírom ezt a hideg modort. :/"
Neki mondtad már ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!