Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez egy hülye ok a szakításra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy hülye ok a szakításra, pedig úgy fáj?

Figyelt kérdés
Lassan két éve vagyok együtt a pasimmal, és most ismét eljutottam arra pontra, hogy nem bírom tovább. Anno nagyon bunkó megjegyzéseket tett, és hiába próbálom teljesen elengedni őket, még mindig ott vannak a fejemben. Nem bírom a hidegségét, hogy sose szeretget meg csak úgy, max, ha szexet akar, és fáj, hogy sosem bókol nekem. Bár meg nem csalom, (sose tettem), állandóan hiányérzetem van, és Facebookon visszairogatok a csorgónyálú fiúknak, mert annyira vágyom rá, hogy valaki különleges figyelmet szenteljen nekem. Még akkor is kell az irogatás, ha tudom, hogy fars az egész. Régóta vannak önértékelési problémáim, és unom már a kioktatást. Úgy érzem, emellett a fiú mellett sosem leszek igazán boldog, mert én hiába adok meg neki mindent, ő megvonja tőlem azt, amire leginkább ki vagyok éhezve a depressziós napok során. Nekem szükségem van a szép szavakra, nem tudok nélkülük élni. Hiányzik, hogy olyan pasim legyen, aki néha elmondja, hogy fontos vagyok számára és értékes. Nem bírom ezt a hideg modort. :/

2017. ápr. 18. 08:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy vele boldog. Ez boven eleg indok. Viszont, ha mindig a kulvilagtol, mas emberektol fog fuggni az onbizalmad, altalanos kozerzeted, akkor sokszor leszel meg bajban.
2017. ápr. 18. 13:06
 12/17 anonim ***** válasza:
10: Szeretetnyelvek? Itt nem arról van szó, hogy nem mondja néha, hogy szereti, hanem bunkó beszólásai vannak és rideg.
2017. ápr. 18. 18:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Hasonlo cipőben voltam én is és inkàbb kiléptem a kapcsolatbol !Nehéz volt de megtettem !Ha pl beteg voltam nem szeretgetett meg nem bujt oda hozzàm stb persze ha szex kellett neki egyből gyengéden bànt velem olykor bokolt is !
2017. ápr. 21. 23:25
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt. Hiába mondtam, hogy mire lenne szükségem, mindig azt a választ kaptam, hogy ne akarjam őt megváltoztatni, mert ő nem egy nyálas típus. Szeret, de nem fogja ezt percenként mondogatni, és inkább hétköznapi dolgokról szeretne beszélgetni, nem enyelegni. Én kínomban a romantikus filmekbe menekültem, aztán eljutottam arra a szintre, hogy már képes voltam egy reklámtól is elbőgni magam, ha abba valaki valami kedveset mondott egy másik embernek...

Ennél a résznél döbbentem rá, hogy ez mennyire nem normális. Én nem megváltoztatni akartam, csak egyszerűen nem kaptam meg azt az alap szeretetet sem, ami mindenkinek járna. :(

2017. ápr. 22. 00:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Ne kövesd el azt a hibát, hogy próbálsz jó fej lenni és szabályok szerint játszani. Engedd el azt a tévhitet, hogy bárkinek is számadással tartozol. Nem kell megindokolnod, hogy miért akarsz kilépni a kapcsolatból. Ő sem indokolja meg, hogy miért nem néz kutyába sem. Nem ad magyarázatot arra, miért rideg, és látszólag kicsit sem zavarja, hogy te testileg-lelkileg tönkremész mellette. Egy ilyen ember meg sem érdemel magyarázatot, csak annyit, hogy összeszedd a cuccaidat és vissza s nézz! Amíg képes vagy megfogalmazni a vágyaidat, illetve azt, hogy mi okból sérült az önbecsülésed addig a lelked nem adja fel. Ne várd meg míg a magány és a folyamatos lemondás belesodor egy olyan depresszióba, ahol már hinni sem fogsz abban, hogy kellesz még másnak! Amikor egy ember szakítást fontolgat, akkor a gondolat már megért a fejében. Az okok már ott vannak a tudatodban, csak még nem léptél. Mire vársz? Az engedélyére? Menekülj amíg teheted. Hálás leszel érte, hidd el. Tapasztalat.
2017. ápr. 22. 01:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Én hiába voltam odaadó 2 nővel, hiába voltam figyelmes mégis eldobtak olyanokért, akik alkoholisták és agresszívek. Kellett az új nekik...Kell a jó? Nem, kell a rossz ? kell két kézzel!! Minden kapcsolat elején sok jel van, hogy rossz választás volt az egyik számára.. vagy mindkettőnek a számára (2 hegyes tű)
2017. ápr. 22. 03:16
 17/17 anonim ***** válasza:

"Hiányzik, hogy olyan pasim legyen, aki néha elmondja, hogy fontos vagyok számára és értékes. Nem bírom ezt a hideg modort. :/"

Neki mondtad már ezt?

2017. ápr. 27. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!