Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy hülye ok a szakításra, pedig úgy fáj?
ha ennyire visszahúz jobb ha szakítasz vele
egy kapcsolatban támogatni, segíteni kell a másikat, nem bántani...
24F
Beszéltetek-e a dologról ? Volt lehetősége bocsánatot kérni ?
30/f
Szerintem is szakíts, mi értelme van olyan ember mellett lenni, akivel nem vagy boldog? Ezt már én megtapasztaltam, a távolságtartást, a bókok hiányát, nem éreztem a rajongást, ami szerintem kell egy szerelembe. Hozzád hasonlóan én is másoknál kerestem a figyelmet, amit a kapcsolatban nem kaptam meg (De nem csaltam meg! Csak írogatások voltak). Szerencsére csak fél évet pazaroltam ilyen emberre, két év az rengeteg. Aztán találkoztam a mostani barátommal, aki egy álom, végtelenül kedves és mindig támogat, bókol, érzem rajta az őszinte rajongást és szeretetet, amit én is adok neki már két éve. Azt javaslom, hogy zárd ezt le, és olyannal jöjj össze, akitől azt kapod, amit szeretnél.
Sok szerencsét!!
O egy tipikus alfahim. Azok ilyenek. Maskor figyelj arra,h kevesbe meno pasit valassz. Nekem is elegem lett az ilyen bunkokbol.
N
Szeretetnyelvek.
A te szeretetnyelved, legalábbis az egyik, a dícsérő szavak.
Google a barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!