Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megpofozott a pasim . Többi lent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megpofozott a pasim . Többi lent?

Figyelt kérdés
soha nem bántott, másfèl ève vagyunk együtt. fèltèkenysègből csinálta,adott egy pofont, de valószínű, hogy drog hatása alatt állt, tehát nem volt önmaga.azóta folyamat bocsánatot kèr.mit gondoltok?
2017. ápr. 17. 22:44
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
100%

".ráadásul èn mèg olcsón megúsztam, mert a haverja az kinèz valahogy.egyèbkènt ha megszólal a telefonom akkor is fèltèkeny, vagy most pl nincs itthon, de ha látná hogy itt gèpelek akkor azt hinnè , hogy valami pasival beszèlek ès tuti kiakadna.ilyen dolgai vannak"

Nos, akkor változtatnek az eddigi tanacsomon.

Felejtsd el az ultimátumot!

Azonnal szakíts!!!!!

Nem sok jót nézek ki ebből hosszútávon.... rád fog telepedni,már lehet meg is tette... leepit mentálisan.

Egy ilyen gyokerert felesleges küzdened, hidd el :)

A tancikalas miatt ne hibaztasd magad, semmi rosszat nem tettél :)

Gondolom nem fogdosott közben a srác, ésatobbi... ha igen, akkor sem kellene verekedni!

2017. ápr. 18. 00:39
 42/52 A kérdező kommentje:

dehogy fogdosott....csak baromkodtunk, felugrottam a hátára , ő meg ugrált velem mint egy hülye, idiótáskodtunk.nyílván nem fog fogdosni ha egy társaságban vagyunk a pasimmal, meg amúgy se olyan a viszonyunk.

de már láttam a pasimon, hogy csikorgatja a fogait erre is, úgyhogy inkább abbahagytam pedig tök jól èreztem magam, utólag visszagondolva lehet, hogy ez bántotta

2017. ápr. 18. 00:49
 43/52 anonim ***** válasza:

Nem baj, ha egyedül maradok. Nem baj, ha egy senki házi leszek egész életembe. De ez vicc :'D.. miért mindig az ilyen köcsögöknek van barátnőjük?

De úgy őszintén? Jó, tudom, hogy rossz az életfelfogásom, a hozzáállásom már az élethez. Sőt, már öngyilkos is akartam lenni, mert nem tudok megváltozni, nem kellek senkinek sem.

De akár mennyire el vagyok keseredve, még se nyúlok alkoholhoz, még se nyúlok droghoz.

És még is nekem nincs senkim :(

2017. ápr. 18. 05:56
 44/52 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek, hogy bocsáss meg neki! Összeilletek és ráadásul addig se találtok meg normális embereket és tesztek tönkre. Mondjuk inkább ne szaporodjatok, mert nem lenne jó, ha még egy ilyen nulla IQ-val rendelkező ember lenne itt a Földön.

Szóval ja, drogozz te is, a kokósok szerencsére hamar meghalnak.

2017. ápr. 18. 06:35
 45/52 anonim ***** válasza:
89%
Drogozik is, meg is üt, es ezek utan te idejossz kerdezoskodni. Hat, ennyi esszel neked o az aranyember, el ne engedd ezt a nagy fogast! :)
2017. ápr. 18. 07:46
 46/52 anonim ***** válasza:

Én nem maradnék együtt olyannal, aki képes megütni.

A másik dolog, hogyha ilyen szépen iszogat és drogozik,akkor szintén nem maradnék vele.Az ilyenek nagyon ritkán változnak, általában egyre rosszabb lesz.

Minek kötnéd le magad egy ilyen kapcsolatban?Miért nem keresel olyat, akinek nincsenek ilyen függőségei és nem is emel rád kezet?

Nem kell mártírkodni és vele maradni, meg úgy tenni, mintha nem létezne rajta kívül más, meg ő lenne a tökéletes..Nem az.

Én nem maradnék vele, de a te döntésed.

2017. ápr. 18. 09:05
 47/52 anonim ***** válasza:
Semmit nem kell csinálj, maradj csak együtt a mihaszna drogossal, és várd meg, míg agyonver. Pont.
2017. ápr. 18. 10:16
 48/52 A kérdező kommentje:

"szóval ja, drogozz te is, a kokósok szerencsére hamar meghalnak"

kedves #44-es! tudod van egy határ.ilyet azèrt èrtelmes ember nem ír, nagy baj van ha ennyire felzaklatott a mondandóm, hogy a halálomat kívánod.egy kicsit kèrlek nèzz magadba.

2017. ápr. 18. 11:00
 49/52 anonim ***** válasza:
Legkozelebb nemcsak a haver fog "kinezni valahogy",hanem te is.
2017. ápr. 18. 13:20
 50/52 anonim ***** válasza:
Már az is nagy hiba volt, hogy összejöttél egy ilyennel, nem hogy vele maradni és magadat hibáztatni a történtek miatt. Hibát hibára halmozol, ideje, hogy elkezdj gondolkodni, mert az egész életedet tönkre teheted.
2017. ápr. 19. 11:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!