Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megpofozott a pasim . Többi lent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megpofozott a pasim . Többi lent?

Figyelt kérdés
soha nem bántott, másfèl ève vagyunk együtt. fèltèkenysègből csinálta,adott egy pofont, de valószínű, hogy drog hatása alatt állt, tehát nem volt önmaga.azóta folyamat bocsánatot kèr.mit gondoltok?
2017. ápr. 17. 22:44
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy sokan nem értik a kérdést, lefordítom, engedelmeddel:

"A pasim egy fékltékeny drogos idióta, aki adott nekem egy pofont. Jó emberismerő vagyok, aki nem akar boxzsák lenni, szerintetek kezdjek el edzeni, vagy csak keressek normális pasit, már ha nekem ennyi ésszel jut olyan, hümmmm?"

2017. ápr. 17. 23:42
 32/52 A kérdező kommentje:
lehet, hogy èn rontottam el a dolgot, mert egy haverjával ökörködtünk egy bulihelyen, hülyesègből táncoltunk, meg röhögtünk,ezèrt kaptam a pofont, a haverját meg jól megagyalta, de semmi olyat nem csináltunk.csak arra gondolok, hogy lehet ezt nem kellett volna, de eskü nem direkt cukkoltam vagy ilyesmi....
2017. ápr. 17. 23:45
 33/52 anonim ***** válasza:
100%

Erre gondoltal, nagyon helyesen!

Nem szép dolog az ultimátum, de egy ilyen helyzetben nincs más!

Kész tények elé kell állítani, ha belemegy, biztositsd a tamogatasodrol :)

Egyébként az emberek nem véletlenül kezdenek cuccozni, lehet pénzes minta családja valakinek, de ki tudja, mi van a háttérben... lehet életében mindent megkapott, lehet életében soha nem bantalmaztak a szülei, ettől még lehettek olyan érzelmi, lelki szükségletei, amiket gyermekkorában nem kapott meg,de ez már egy másik történet.

Szóval, szerintem beszélj vele, és lépj:)

Ha nem hajlandó az elvonora, szakemberhez menni, hagyd ott a fenébe azonnal!

Csak rosszabb lesz idővel.

2017. ápr. 17. 23:47
 34/52 anonim ***** válasza:
97%
31-es vagyok. Bocsi, tévedtem. Összeilletek. Nehogy szakítsatok, mert utána összejöttök mással, és így 2 emberrel többnek lesz rossz, így meg csak nektek. De tényleg, bocsásd meg neki. Komolyan.
2017. ápr. 17. 23:51
 35/52 anonim ***** válasza:
97%

Ha te is kokozol'jobban bírod majd az ütést!

Ez nem vicc! Nem fogja lerakni!

Vagy magával ránt,vagy kinyír!

Egy idő után nem elég a kokain....csak szólok!

2017. ápr. 17. 23:52
 36/52 anonim ***** válasza:

Egyébként Kérdező,szerintem eléggé aggasztó az állandó féltékenykedese, hogy az milyen mértékű?!

Mennyire akar rád telepedni?

Mennyire akar birtokolni?

Ezt a kolatol függetlenül kérdezem!

Mert lehet van baj ott bőven tisztán is köztetek, drog és pofon nélkül.

A tancikalasod, és az ebből való féltékenykedese vicc.

2017. ápr. 17. 23:59
 37/52 A kérdező kommentje:

igen amúgy is nagyon fèltèkeny.

csak mondjuk eddig nem járt el a keze.

2017. ápr. 18. 00:02
 38/52 A kérdező kommentje:
tudom hogy fèltèkeny de nem gondoltam volna hogy ez lesz egy hülyèskedèsből.ráadásul èn mèg olcsón megúsztam, mert a haverja az kinèz valahogy.egyèbkènt ha megszólal a telefonom akkor is fèltèkeny, vagy most pl nincs itthon, de ha látná hogy itt gèpelek akkor azt hinnè , hogy valami pasival beszèlek ès tuti kiakadna.ilyen dolgai vannak
2017. ápr. 18. 00:06
 39/52 anonim ***** válasza:
93%

És önként vonulsz börtönbe? Csak mert ha úgy nézzük,

egy (lehet kényelmes, de akkor is) börtönben élsz?

Ez nem szerelem, inkább Stockholm-szindróma :D

2017. ápr. 18. 00:08
 40/52 anonim ***** válasza:
100%

Na...most meg már magát okolja. Beteg eme nemzet. Nem kicsit.

Persze. A te hibád. Maradj vele. Egyek vagytok.

2017. ápr. 18. 00:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!