Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pukiztam a barátom előtt. Szerintetek kiábrándult belőlem?
Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 19:06
42/48 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz... Én is szoktam a barátom előtt fingani, persze nem a paplan alá, mert az már szemétség:) Barátod is biztos rájött már, hogy nem vagy királylány, tehát előfordul, hogy van lábszagod, szoktál kakálni meg fingani is.
43/48 anonim válasza:
Szerintem ha ilyen lenne én sírnék a röhögéstől :D De komolyan mivan abba? Bár lehet "szemétségből" és is odafingtam volna,mi csak röhögünk ilyenen...Ha ilyen miatt nemkeres a barátod akkor nagyon szerethetett....Sz*rd le keress mást :D
44/48 anonim válasza:
Előző: szarja le? bocs, de azért gondold már át, mit írsz. Amúgy meg ha ennyin besértődött, akkor hagyd a francba.
45/48 anonim válasza:
A 23.06-osnak igaza van!Egyetértek vele!
Különben keresett már azóta?
Ha nem,akkor tényleg keress mást!:)))
Sok sikert!
46/48 anonim válasza:
Végig olvastam és szakadtam, a te és más történetén is.
De nem miattad, igazából ahogy a válaszokból is kiderült, ne érezd magad rosszul, nem a te hibád. Ekkora gyökeret meg... Örülj, hogy megszabadultál tőle!!!:)
47/48 anonim válasza:
sajnos. kicsit gyökér lehetett a barátod. azt gondolta a lányok nem végzik sosem dolgukat:D
én már tisztáztam magamban ezt 13 évesen
17 :D
48/48 anonim válasza:
Ha ilyen dologtól kiábrándul belőled, akkor szerintem komoly problémái vannak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!