Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy 2 hét alatt kiábrándult/kiszeretett belőlem a lány?
barátja van, ennek ellenére érzett irántam, de ezt megpróbálta elfojtani. Azóta eltelt 2 hét, most vagy nagyon jól megjátsza magát, vagy tényleg elmúltak az irántam táplált érzései...
Nap mint nap találkozunk, ezt meg kell jegyezzem...
És anno mesélte, hogy a közelemben remegett, izgult, ezt most nem vettem észre rajta...vagy csak palástolja...
Mit gondoltok? Nem is az hogy kerül, de olyan semleges velem....mintha ott se lennék....
Én nem piszkálom őt...csak bonyolult, de ezekszerint elmúlhatott....
Ilyenkor mindig reménykedik az ember, hogy talán mégsem, de hát jah...
Szerintem ha valaki tényleg komoly érzelmeket táplál valaki iránt,akkor ez nem változik egyik napról a másikra,nekem nem ment soha!
Pff...
Hát a kérdés az, hogy mennyire voltak komolyak az érzései...csak annyit mondott, hogy ideges volt a közelemben, remegett, ezt láttam is rajta, fájt a gyomra meg ilyenek...
Talán csak fellángolás volt...jah, teszem hozzá, hogy egyszer mondta, hogy alig bírta megállni, hogy meg ne csókoljon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!