Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pukiztam a barátom előtt....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pukiztam a barátom előtt. Szerintetek kiábrándult belőlem?

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 19:06
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
70%

Ez ilyen lelkitraumát okoz a nöknél?

És ha még elkékült fejjel ki is rókázik az ablakon?

Akkor felkötötted volna magad vagy mi? :D:D:D

2010. máj. 13. 19:34
 32/48 anonim ***** válasza:
80%
Különben is ha emiatt ábrándult ki belőled, akkor csak egy újabb puhapocs lehetett ._.
2010. máj. 13. 19:36
 33/48 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát nem tudom milyen a barátod,de szerintem ő is szokott eregetni,de lehet halkan.Természetes dolog és nem tudom miért nem tudják elfogadni egyes emberek,hogy van akinek gázosabbak a belei és ez ezzel jár.Sajnos van,amikor nem lehet visszatartani,mert csak úgy kiszalad!

De ha emiatt nem beszél veled,akkor nyugi,ott más van a háttérben,a puki meg csak egy jó ürügy!

Nekem egyszer szex közben szaladt ki és rápúztam a zacsijára elég nagy cunggal,mégse hagyott ott!

Na,ez már beégőbb,de ebből se kell problémázni!:))))

2010. máj. 13. 19:37
 34/48 anonim ***** válasza:
63%

A sok fingás amúgy is a bélgombáktól van, vagy nem birod a disznózsírt amivel otthon főznek..

Házi kellene amibe nem raknak gyári tejport meg szódabikarbonát, az a jó zsír amelyik nem habzik f9l amikor sütsz vele, attól nem is lehet fingani.....

2010. máj. 13. 19:42
 35/48 A kérdező kommentje:
Nem zsirral hanem olajjal főzünk :)
2010. máj. 13. 19:44
 36/48 anonim ***** válasza:
bazzzeg utolsó ezen szakadtam:)))))))))))))))) arc vagy!
2010. máj. 13. 19:44
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
ez baaaaaaasssszus hihetetlen.mekkora gyökér a barátod!!!
2010. máj. 13. 19:59
 38/48 anonim ***** válasza:
100%
Elég paraszt a barátod, vagy csak nem szeretett, ha így viselkedik! Az én barátom csak röhög meg örül ha fingok vagy böfögök előtte, persze azért igyekszünkv isszafogni magunkat dehát van hogy kicsúszik, istenem! :D
2010. máj. 13. 20:06
 39/48 anonim ***** válasza:

végig olvastam mindent :"DDDDD

szakadtaam némelyik válaszon : """")

de amúgy meg,együtt érzek veled, fel a fejjel, nem tudom mit finnyáskodik amikor otthon biztos ő is szokott fingadozni..

tényleg eléggé gyerekes, gyökér ha még a szemed láttára az ablakot is kinyitotta..!

tuti direkt csinálta, nem érdemes tovább rá pazarolni a drága időd ; )

ha emiatt nem keres.. akkor keressen olyan csajt aki nem tud se szarni se fingani se hugyozni..!

2010. máj. 13. 20:07
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
nekem bnőm egyszer miközbe sétáltunk véletlen :D de én nem vettem észre, csak elkezdett szakadni. Alig bírta elmondani :D:D:D én is szakadtam mikor már megtudtam. Ha ezért nem keresett akkor elmehet anyukájához kötni
2010. máj. 13. 20:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!