Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pukiztam a barátom előtt. Szerintetek kiábrándult belőlem?
Ez ilyen lelkitraumát okoz a nöknél?
És ha még elkékült fejjel ki is rókázik az ablakon?
Akkor felkötötted volna magad vagy mi? :D:D:D
Szia!
Hát nem tudom milyen a barátod,de szerintem ő is szokott eregetni,de lehet halkan.Természetes dolog és nem tudom miért nem tudják elfogadni egyes emberek,hogy van akinek gázosabbak a belei és ez ezzel jár.Sajnos van,amikor nem lehet visszatartani,mert csak úgy kiszalad!
De ha emiatt nem beszél veled,akkor nyugi,ott más van a háttérben,a puki meg csak egy jó ürügy!
Nekem egyszer szex közben szaladt ki és rápúztam a zacsijára elég nagy cunggal,mégse hagyott ott!
Na,ez már beégőbb,de ebből se kell problémázni!:))))
A sok fingás amúgy is a bélgombáktól van, vagy nem birod a disznózsírt amivel otthon főznek..
Házi kellene amibe nem raknak gyári tejport meg szódabikarbonát, az a jó zsír amelyik nem habzik f9l amikor sütsz vele, attól nem is lehet fingani.....
végig olvastam mindent :"DDDDD
szakadtaam némelyik válaszon : """")
de amúgy meg,együtt érzek veled, fel a fejjel, nem tudom mit finnyáskodik amikor otthon biztos ő is szokott fingadozni..
tényleg eléggé gyerekes, gyökér ha még a szemed láttára az ablakot is kinyitotta..!
tuti direkt csinálta, nem érdemes tovább rá pazarolni a drága időd ; )
ha emiatt nem keres.. akkor keressen olyan csajt aki nem tud se szarni se fingani se hugyozni..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!