Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van, akinek önző az ágyban a párja?
27 évesen naponta kéne együtt lennetek. :) Na jó, de hetente 2x legalább.
Remélem, a szex nem csak a behatolásból áll nálatok. Ne a végén legyen neked jó, hanem az elején, úgy értem előbb te, aztán ő. Már csak azért is, mert amíg veled foglalkozik, addig nőhet az izgalma, viszont, ha ő az első, és elélvezett, akkor álmos lesz és elmúlik a vágya (és ez nem önzés, hanem fiziológia). Minden be van vetve az ágyban? Nem a paplanhuzatra gondolok... :) Nem tudod már a nap közben valamivel fölkészíteni? Pajzán sms, vagy telefon, "véletlen" érintések?
Ha úgy érzed, hogy ezek a dolgok megvalósíthatatlanok, akkor viszont tényleg nem marad más, mint a külső kapcsolat, vagy a válás. Hallottam már olyat, ahol a pár tagjai megegyeztek ebben, a gyerek érdekében. Nem optimális, erodálja a lelket, de néha jobb, mint a válás.
Van köze, ennyit a családi idillről. Le is akarnál feküdni mással.
De ti azért összeilletek. Persze.
Nem tudom mióta vagy orgazmus nélkül, de pár év és idegroncs leszel. Láttam már pár ilyen esetet.
Jó apa meg lehet hétvégente is.
#16, határozott véleményed az van, csak hogy jön ide?
a kérdező nem szexközpontú, ha olvasol is:
"irtam hogy jól élünk, össze is illünk. A gyereket imádja ő is, szívesen törődik vele. Nem csapkodunk kiabálunk stb... minta család vagyunk."
A szex, meg bármit is gondolsz róla elég alapvető emberi szükséglet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!