Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van, akinek önző az ágyban a párja?
Ez így nagyon nem oké. Ezek után te kezdeményezel? Wow
Beszéltél már vele erről?
Nem lehet, hogy "unalmas"neki a szex?
A szex a KÖLCSÖNÖS örömszerzésről szól.
Bocs, de a párod egy gyökér...
Az én utóbbi kapcsolatomban 5év után is minden alkalommal a nőnek legalább 3szor volt "jó". Ha kevés időnk volt, akkor is 1szer legalább.
Az pedig hogy nehezen mész el, szerintem butaság. A párod nem szentelt elég időt arra hogy megtudja, hogyan is visz el könnyedén.
Próbálj meg beszélni vele, de szerintem te is tudod hogy semmi változás nem lesz (max 2hétig).
Fiatal vagy még... Előtted az élet :)
29F
Ilyen helyzetben az volt a megoldás, hogy külön mentünk, és lett olyan párom, akivel jó a szex. Más nincs.
Ne áltasd magad, hogy ha egy felnőtt férfinak elmagyarázod, hogy a szexet neked is élvezni kéne, akkor változik valami. Nem, nem fog.
Ugyanis ő is pontosan tudja, hogy te ezt nem élvezed, pedig kéne. Csak belexarik.
Na de miért is? Ezt nem fogja neked soha őszintén elmondani. Pedig a probléma valójában ez lenne. (Vagyis annak az oka, hogy miért önző.) Az csak tünet, hogy a szex már rossz.
Mivel ő nem változtat semmin, nem lesz jobb.
Beszélgetni bárkivel lehet, akár 20 barátnőd és lelki társad is lehet mellette. De szexelni csak a párjával szokott az ember.
Te is azért valaki mást "csak szexre". Tudod, hogy ennek a kapcsolatnak annyi, de gyáva vagy (még) kilépni, viszont kell egy egészséges kapcsolat, ahol kielégülsz.
Sokkal egyszerűbb külön menni, hidd el.
Nekem olyan volt, hogy a behatolástól nem mentem el. Az aktus után kézzel vagy szájjal medoldotta nekem, hogy jó legyen.
Ilyesmi megoldásra a párod is képes lenne szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!