Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadtam ki és voltam féltékeny?
A barátommal már több éve együtt vagyunk, és már elég sok eset történt amikor kinyilvánította hogy tetszik neki egy csaj.
A legutóbbi eset az volt, hogy kutyakozmetikushoz vitte a kutyáját. Ő kinézett egy helyet és el is vitte. Másnap mondta hogy mennyire aranyos csaj volt ott, csak kár hogy házas. Kérdeztem hogy honnan tudja? Azt mondta hogy rákeresett facebookon. Már ez gyanús volt. Utána később pedig olyat mondott a kutyájának (legyen a csaj neve pl. Dia) hogy "olyan szép vagy, majd legközelebb is megyünk a Diuskához"
Nekem bántotta a fülem úgyhogy kicsit később rá is kérdeztem de csak ilyen viccesen, hogy "bejött, mi?" Erre elkezdett röhögni meg elvörösödött hogy "hát szép lány, nem csúnya. Nekem tetszik.. mármint nem úgy hanem tényleg szép lány". Erre kb fintorogtam egyet es ő akadt ki, hogy hagyjuk már ezt a témát.
Majd később megint felhozta, hogy 4000be került a kutyájának a kozmetikázása, és 5000ret fizetett, és azt mondta neki, hogy "hagyjad csak, ilyen aprópénzzel nem foglalkozok"... azért szerintem ez feltűnően sok borravalónak, Amit már egyszer eljátszott egy pultos lánnyal is(aki szintén tetszett neki szerintem) úgy hogy én ott voltam, úgy hagyott ott neki egy ezrest. Mert hogy ennyit ő is megérdemel. Ez mind szép és jó, csak engem kb egy fagyira alig hív meg. Múltkor kértem hogy vegyen nekem egy müzlit (kb 600 ft volt) erre leb**ott hogy ilyen drágán biztos nem vesz majd veszek a saját pénzemből.
Ezután az eset után nincs is nagyon kedvem vele beszélni. Irogat nekem de nem nagyon írok vissza, hátha észrveszi magát. Szerintetek jogos volt a féltékenykedés, vagy inkább gyerekes? Ha megkérdezi mégegyszer mi a bajom, írjam le neki? Vagy csak felesleges veszekedés lenne, és lépjek túl rajta?
Leginkább lányok válasza érdekel, hogy mit csinálnának a helyemben.
Ha az en fium lenne ilyen, nem lenne
Te meg allj le neki h mekkora fa.u csavot lattal a buszon. Meg farmeren keresztul is latszodott es begerjedtel
Nem is a féltékenységed jogos, szerintem kb. 0 esélye van Diuskánál, de neki hagy 1000 Ft-ot nagyképűen, neked meg 600
Ft-os tétel is kiakasztó - az gáz.
"mennyire aranyos csaj volt ott, csak kár hogy házas. "
De neked csak a Facebook után lett gyanús? :D
A kiakadásod jogos, a féltékenykedés szerintem nem!
Itt ne azt nézd, hogy más csajok tetszenek neki, ő sem vak, hadd nézze őket.
Viszont, hogy úgymond velük gáláns, tőleg meg sajnál kb 600 Ft-ot, számomra itt a probléma. Én is eléggé hanyagolnám a srácot ilyenek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!