Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos volt ez a kép Instagramra?
Fent vagyok Instagramon, és a barátom is. Én eléggé sok képet szoktam feltölteni, de a barátom csak arra használja, hogy az összes lány ismerősének a kihívó képeit nézegesse meg likeolgassa. Engem kivéve persze, max azt likeolja amin együtt vagyunk.
És kicsit elegem lett már de nem akartam neki elmondani. Engem is sok férfi szokott nézegetni, pont úgy mint ő másokat. De rá tekintettel sosem töltöttem fel kihívó képeket.
Tegnap viszont likeolt egy képet egy bizonyos személynél ami engem kicsit feldühített, úgyhogy én is felraktam egy képet ami kicsit többet mutat belőlem, mint a többi kép. Nem közönséges, csak miniruha kicsit nagyobb dekoltázzsal. És a barátom persze kiakadt, főleg mikor látta hogy mennyi mindenkinek tetszik.
Én pedig azt válaszoltam, hogy "nem tudom miért nem tetszik ez a kép, ahogyan szoktam látni más lánynál tetszik ha ilyen képet csinál magáról." Erre nem mondott semmit.
Persze nem csak ebből áll a kapcsolatunk, gyerekes is lenne ha emiatt összevesznék vele, csak kiváncsi vagyok hogy szerintetek ez így jó "oda-szúrás" volt neki, vagy tényleg ha barátom van ne rakjak ki ilyen képeket magamról?
Tudom, hogy kicsit dedós dolog, de valahogy vissza akartam ezt adni, mert már tényleg zavart hogy naponta 20-30 lányt nézeget, miközben engem is szépnek tartanak mások.
19/L
Nekem sem tetszik a párod a viselkedése,
de én ezt inkább megbeszéltem volna vele.
Nehogy neked legyen abból bajod, hogy
lengébb öltözetű képeket is kiteszel.
21/L
Igaz előre szok engedni hogy titokba kukkoljon :)
Remélem ma szép àlmod lesz..
Van egy idézer hogy eljön az idő amikor az àlom màr nemcsak àlom lesz vagy ilyesmi.. ❤❤ puszi béla mert tudom olvasol..és szerezed az ezot az idézetekwt meg a jeleket..
Nem akartad elmondani. tudod, a szád nem csak szopásra van kitalálva, de ez úgy tűnik, neked magas!
Mindketten éretlenek vagytok bármiféle kapcsolathoz!
Kicsinyes viselkedésre kicsinyes bosszúval valaszoltál. Megérdemlitek egymást, addig sem fárasztjátok a felnőtteket ;)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!