Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen elment az esze a pasimnak, vagy a kulturális-vallási közege miatt tartja ezt elfogadhatónak?
Figyelt kérdés
Muszlim barátom van pár hónapja, így alakult, ne ítéljetek el emiatt. Viszont kiderült, hogy nõs a drága, a felesége a hazájukban van egyelöre. Amikor rákérdeztem nála, hogy ezt mégis hogy gondolja a továbbiakban, a következöket mondta. Ha elfogadom ezt a helyzetet, akkor rendben van, mivel nem a felesége tehet arról, hogy belémszeretett, és nem válhat el csak úgy. De mivel engem szépnek, okosnak, intelligensnek tart, maradjak vele, gondomat viseli, ha tudja. Hát én ezek után teljesen ledöbbentem, mivel tényleg úgy képzeli, hogy egyszer velem, egyszer vele lesz. Kínomban azt mondtam, hogy akkor nekem is lesz mégegy pasim, mire ö, hogy na azt nem, mert én nö vagyok. Kiborultam. Normális az ilyen ffi?2017. ápr. 8. 17:34
21/29 anonim válasza:
Ja Meg annyit hogy nem az a lényeg hogy valaki mit hazudik, hanem az, hogy mit tesz. A reklám a tévében is csak egy műsor, az életben se több annál.
22/29 A kérdező kommentje:
20-21#:
Köszönöm. Valamiért most sokkal jobb, pedig nem voltál túl kedves.
2017. ápr. 8. 22:15
23/29 anonim válasza:
Szívesen. Én nem kedves akartam lenni, a gondolataimat írtam le. Remélem felnyilik a szemed és volt értelme a soraimnak, mert van sok sok sokkal jobb férfi mint amilyen a mostani valasztasod.
24/29 anonim válasza:
"Neked európai értékrend az, hogy a felesége otthon és téged kefelget?" - ezt most ugy irtad, mintha ez nem lenne mindennapos eset a moralitasban oly gazdag Europaban :DD.
25/29 anonim válasza:
Hany eves vagy kiralylany ?
Mindent elhiszel egy messzirol jott embernek aki azt mond amit akar.
Muszlim ertekrend foleg a kicsit hivok ertekrendje nagy nulla.
Irj uzit a felesegenek tuti kiteszi a szuret ha baratnot tart aki raadasul nem muszlim
26/29 anonim válasza:
8 évig voltam egy muszlim felesége. Csak azt tanácsolom menekülj ebből a kapcsolatból ameddig lehet
27/29 anonim válasza:
Az még rendben lenne, ha ezt az első randitokon tisztázta volna és adott volna választási lehetőséget.
28/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek.
#25:
Írnék én a feleségének, csak nem látom ennek a kedves embernek az ismerõseit facebook-on.:)
#26:
Mi történt a kapcsolatodban? Írhatsz privit is.
#27:
Az lett volna a korrekt, ha az elején elmondja, de így 3,5 hónap után elég nagy szemétség.
2017. ápr. 9. 20:04
29/29 anonim válasza:
Nem a pasidnak ment el az esze hanem neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!