Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen elment az esze a pasimnak, vagy a kulturális-vallási közege miatt tartja ezt elfogadhatónak?

Figyelt kérdés
Muszlim barátom van pár hónapja, így alakult, ne ítéljetek el emiatt. Viszont kiderült, hogy nõs a drága, a felesége a hazájukban van egyelöre. Amikor rákérdeztem nála, hogy ezt mégis hogy gondolja a továbbiakban, a következöket mondta. Ha elfogadom ezt a helyzetet, akkor rendben van, mivel nem a felesége tehet arról, hogy belémszeretett, és nem válhat el csak úgy. De mivel engem szépnek, okosnak, intelligensnek tart, maradjak vele, gondomat viseli, ha tudja. Hát én ezek után teljesen ledöbbentem, mivel tényleg úgy képzeli, hogy egyszer velem, egyszer vele lesz. Kínomban azt mondtam, hogy akkor nekem is lesz mégegy pasim, mire ö, hogy na azt nem, mert én nö vagyok. Kiborultam. Normális az ilyen ffi?
2017. ápr. 8. 17:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a többnejűség megengedett, hanem a nem muzulmánok átverése is. Ennyit arról, hogy mit állít a vallásáról.

Marhára nem kéne az ilyent kultúrának nevezni, és most parázs a fejemre, de ha muzulmánnal állsz össze, akkor nem a másik fejében van a baj. Hitetlen is vagy, nő is vagy... CSINÁLD CSAK!!!

2017. ápr. 8. 18:00
 12/29 anonim ***** válasza:
Tudtad,hogy csak Tunéziában illegális a többnejűség,többi muszlim országban nem? Mondjuk lehet,még Marokkóban,meg Algériában szintén,erről nem tudok. Vagy elfogadod,vagy nem. Ilyen szintű kultúrális szakadéknál iszonyatosan szerelmesnek és rugalmasnak kell lenni. Ha nem vagy ilyen,inkább szakíts vele,magadnak teszel jót vele.
2017. ápr. 8. 18:18
 13/29 A kérdező kommentje:
Hogy tudnám azt elfogadni, hogy rajtam kívül mással is van? Van ilyen nö, akinek ez megy? A szívem szakad meg pusztán a gondolattól is.
2017. ápr. 8. 18:45
 14/29 anonim ***** válasza:
A muszlim nők teljesen más kultúrkörben nőnek fel,nekik máig ugrálni kell a családjuk körül,ezért nem okos dolog elmenni egy muszlim nőnek munkahelyre járni.Mindig kell,hogy legyen süti,ilyen arab kenyér meg hozzá valami nehéz kaja.Szóval ha te nem vagy ilyen,keress egy hasonlóbb kultúrájú pasast.
2017. ápr. 8. 19:04
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Muszlim barátod van, mire számítottál? Ott a nő nem teljes értékű ember, hiába teszi neked a szépet, téged sem tart annak.
2017. ápr. 8. 19:13
 16/29 anonim ***** válasza:

Hát igen. Nem valósul meg az egyenlőség, nincs következetesség. Ez a probléma, jól rátaláltál.

Szerintem sincs baj azzal, aha valaki több szeretőt tart, de nyilván akkor a párjától se várja el a monogámúságot az ember. Közös megegyezés, konszenzus, szabályok kellenek, hogy működhessen.

Egyértelműen muzulmán nézeteket vall párkapcsolat tekintetében. Nincs meg benne sem a keresztény monogámúság, sem egy liberálisabb nézet.

Megváltoztatni nem fogod tudni. Az komoly pszichológiai munka, amit neki kellene elvégeznie önszántából. Nyilván erre nem kerül sor.

Innentől kezdve tiéd a döntés, hogy mit csinálsz. Nagyon jól látod, hogy mik a lehetőségeidet vele :)

2017. ápr. 8. 19:32
 17/29 A kérdező kommentje:
Akkor az is kamu volt, hogy mindig ilyen nőt keresett, mint én, meg soha nem érzett még így senkivel sem, ahogy velem. Meg majd hazavisz bemutatni s családnak stb.stb. Közben pedig senki nem tud rólam semmit, mintha nem is léteznék.
2017. ápr. 8. 19:50
 18/29 anonim ***** válasza:
65%

Neked európai értékrend az, hogy a felesége otthon és téged kefelget ? Ha igen, akkor egymasnak valók vagytok, ha nem, akkor tudod hogy hazudik, ha hazudik es tudod hogy hazudik mégis vele vagy, akkor meg is érdemled.

Szóval nem az a kérdés hogy a férfi normális e hanem az, hogy te normális vagy ?

2017. ápr. 8. 21:35
 19/29 A kérdező kommentje:
#18: Hittem neki, bíztam benne. Nem az alapján ítéltem meg, hogy muszlim, és akkor tuti h rossz ember. Még hangsúlyozta is, hogy "nem jó muszlim", mert nem nagyon tartja a vallási dolgokat. Persze kapcsolhattam volna, hogy a fb-ja tele van vallási vezetők idézeteivel, meg fejkendős nők képeivel.
2017. ápr. 8. 22:00
 20/29 anonim ***** válasza:

Tuti nem jó muszlim mert lehet hog,ly iszik alkoholt etc, de mivel az hogy gerinctelenul hazudhat neked abban jó muszlim. Szóval érted bemész a boltba, az árut akarod mert az kedvez neked de nem fizetsz mert az nem kedvező. Ennyi a rossz muszlimsag.

Keress rendes fehér férfit magadnak, lehet hogy nincs olyan barna bőre, meg a szeme se olyan mély szeretetteljes kinézetű mert nem olyan sötét, de nagyobb eséllyel találsz olyat aki hasonló értékrenddel bír mint te.

2017. ápr. 8. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!