Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom van, ne menjek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom van, ne menjek el akkor más fiúkkal, lányokkal 3 napra kirándulni?

Figyelt kérdés

A szünetben a haverom elhívott engem is egy hàzibuliba, utàna pedig elmennénk vonattal a balatonra három napot. A programok

a következők lennének: röpi,kaja,túra,kerékpàrozàs,buli. Nyolcan mennénk, a haverom és 4 baràtja meg 2 làny akiket még nem volt szerencsém megismerni.

Nekem nincsenek baràtaim,csak a haverom van nekem akit kis korom óta ismerek, együtt jàrtunk àlt.suliba is aztàn elváltak útjaink, de még mindig tartjuk a kapcsolatot, havonta kétszer mindig összefutunk, mert telefonon nem igazán beszélünk,chatelünk egymàssal. Visszahúzodó vagyok,baràtnőim nincsenek, de most van egy làny akivel jóban lettem és néha talàlkozunk. Amúgy sokszor vagyok egyedül, úgy értem jórészt a baràtommal vagyok inkàbb, aminek örülök is,nagyon szeretem őt, nem akarom elveszíteni a legfontosabb személy szàmomra. Elmondtam a pàromnak,hogy elszeretnék menni a szünetben erre a hàrom napos programra, de nagyon kiakadt ràm és azt kérte,hogy ne menjek el! Amikor erről beszéltünk összevesztünk, mert sértegetni kezdte a haveromat és azt gondolja,hogy majd valami hülyeségbe belevisznek, a haverom biztos rám fog mozdulni, nem szeretné ha egy házban aludnék más sràcokkal még sorolhatnám. Nagyon szomorú vagyok,mert nem csináltam volna semmi rosszat és úgy nézett ki mintha nehezen bízna meg bennem most. Szoktunk veszekedni is, de nem így,hogy kiabál velem, és vérben forgó szemekkel néz ràm, amikor először felhoztam a témàt és "engedélyt" akartam kérni nagyon mérges volt :(

Most ráadàdul azt is felhozta,hogy miért nem vele töltöm a szabadidőmet? Miért akarok elmenni màsokkal olyan messze?

Mondtam neki,hogy én csak szerettem volna jól érezni magam, bízhatna bennem, tényleg soha nem csináltam semmi rosszat :( !!!

A 3 nap után vele lettem volna, mivel együtt élünk. Nekem tényleg a barátom a legfontosabb és szeretem őt nagyon.

Férfiak ti is így reagáltatok volna ahogy a barátom?

Ti is azt feltételeznétek,hogy majd félrelép a párotok?

Szerintetek ne menjek el?

{ 2 éve vagyunk együtt }

Légyszi ne legyetek velem bunkók :(

L

2017. ápr. 8. 14:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
70%

Én hülyén gondolkozom. De ha belegondolunk, így lenne a legjobb az élet. De az élet szenvedéseket hoz. Mégis szép. Szép és kegyetlen.

Anno én is barátnőmet elengedtem, bennem is ott volt a védelmező szándék, hogy a pasi meg akarja csak dugni. De hát nem avatkoztam bele, én szerettem annyira, hogy nem akartam hogy megváltozzon, legyen olyan, mint mikor megismertem, ha akkor se történt semmi, akkor most se kéne, pláne ha van az emberekben tisztelet.

Nem volt, és ha nem is történt szexuális dolog, de elég rosszul éreztem magam hogy elcsattant a csók. A bizalmam teljesen elszállt, és ilyenkor már nem igazán tud az ember örülni más sikerének, ha tudja hogy ehhez az ő nyomorúsága kellett.

A bolond én voltam ugyebár, és nem is azért mert elengedtem, hanem azért mert nem is klappoltunk össze. Azt hittem, hogy mindenem megvolt, pedig semmim se, és rá se jön az ember egészen odáig, amíg nem találja megint magát egy olyan kapcsolatban, ami a régire volt jellemző.

Mivel addigra kiismerhettem hibáim, és nyiltan beszélek mind a jelenlegi barátnőmmel, mind a barátaival, megvagyunk tökéletesen.

Ő is beszélget a haverjaival, akiket én is szeretek, és befogadtak, és fordítva is így van. Konkréten már csak az hiányzik hogy a barátaink is lógjanak egymással. :D

De van hogy külön mulatunk, nagyon őszinték vagyunk, és ismerjük egymást. Mindent meg tudunk beszélni, és féltés van csak, nem féltékenység. De hát ügyesek vagyunk, úgy érzem.

A te helyzeted viszont más. Én a helyedben leültetném a két fickót egy asztalhoz, és döntsék el hogy ki hogyan áll egymáshoz, illetve hozzád. Nyílt lapokkal kell játszani. Lehet hogy a haverod is szerelmes beléd, csak nem tudja ezt őszintén leközölni. Jogosan fél a barátod, de ezzel azt sugallja, hogy nem bízik benned. Elvégre simán visszautasíthatod, nem kell paprika spray-re költened ha leteperne...

És nem hiszem hogy annyira élvezed a helyzetet, mint írta valaki korábban, annyi a dolgod hogy tudj mindenki érzelmi világáról, akár titkolnak valamit, akár nem, és ez legyen meg a barátod és a haverod között is.

Ki kell békülniük hogy működhessen így a kapcsolatod.

Ha ez nem jön össze, viszont nem ártana döntened, merre húz a szíved. És nem feltétlenül mondom, hogy a haverodat hagyd ott, vagy a barátodat.

Mindenki iránt jöttek jogos ellenérvek, a barátod tényleg a magáénak kezel, hiába kiegyensúlyozott. Persze ez nem feltétlenül szakítási ok, ha te ennek hasznát látod, és viszont.

Boldog vagy? Mármint boldognak érzed magad, minden szempontból? Szerintem a boldogság tényleg csak akkor mondható el, ha az élet minden területén sikerül kivívni. Mind barátok, társ, munka, szabadidő, ésatöbbiésatöbbi.

Nem tudom, hány éves vagy, ugyebár holtáig tanul az ember, és rengeteg utat kell bejárni, hogy sikerülhessen minden.

Persze, lehet csak én bagatelizálom el az egészet, nem ilyen nagy dolog az egész, de gondoltam így fair, hogy leírom mindenről a véleményem, tapasztalataim.

És remélem segíthettem.

Legközelebb beszívva inkább filmet nézek.

20F

2017. ápr. 8. 16:27
 22/27 A kérdező kommentje:

Màsrészről viszont a haverom, ha kérdezi milyen volt a hetem és mesélek neki vagy a baráromst felhozom és pl elmondtam neki legutóbb,hogy voltunk egy tea házban akkor megjegyezte,hogy örül neki,hogy a párommal voltam, mindig megkérdezi,hogy minden rendben van-e, de tényleg csak felszínesen beszélünk a páromról,mert azért mégsem csípi. De az éremnem is két oldala van és azért örül is annak,hogy van valakim végre.

A barátommal szeretem tölteni az időm nagy részét, de ha én nem vele vagyok akkor nincs körülöttem senki, míg ő elmegy a barátaival kocsmázni vagy bárhova máshova. Nem az ő hibàja,hogy nekem csak egy haverom van és most egy làny akivel jóban lettem. De örültem volna annak, ha most kicsit én is elmehetnék valahova egyedül ahol másokkal lett volna alkalmam megismerkedni, pl az egyik lány állítólag aki megy a kirándulásra ő ugyan abba a suliba járt ahova én csak előbb végzett. Vele pl lehetett volna beszélgetni vagy nem tudom...úgysem megyek, mert valóban fontos a párom véleménye és tudom,hogy nem könnyű ezt lenyelni és csak úgy simán rábólintani erre.

2017. ápr. 8. 16:36
 23/27 A kérdező kommentje:

IGEN! Nagyon boldog vagyok! Köszönöm a kérdést. De ez két embernek köszönhető a pàromnak és a haveromnak. A barátom nagyon sok önbizalmat adott, bemutatott a barátainak, sok közös programot csinàlunk, érzem,hogy szeret engem, végtelenül kedves és odaadó, ráadásul sok közös témánk van, szeretem a humorát és a természetét is, hogy mindig segít, ha baj van és számíthatok rà ahogy ő is rám, a párom a barátom is akit kimondhatatlanul szeretek és a 2 év alatt sok mindent tanultam tőle. Szóval igen, boldog vagyok, de a haveromnak is köszönhető ez, aki lassan inkább már egy barát az egyetlen fiú barátom. Ő is mindig kedves barátságos volt és általánosban is egyedül lettem volna, ha nincs ott velem. Együtt mentünk ebédelni, tesizni, órákon sokszor segített nekem, a rosszaságokat is együtt követtük el, amikor valami bántott rögtön jött és megvígasztalt, elterelte a figyelmemet. Szóval sok közös élmény, szép emlékek maradtak és mindketten fontosak számomra. De...a páromhoz sokkal jobban kötődöm és nekem ő a fontosabb!!!

Nem merem megmondani nekik,hogy lekéne ülni beszélgetni, mert szerintem nem tudják egymàsról,hogy mekkora ellenszenv van bennük egymásfelé, mondom..én soha nem hoztam fel nekik, mert nem élvezem egyáltalán,hogy utálják egymást. Inkább tehetetlennek érzem magam sokszor és csak tanácstalan maradok.

2017. ápr. 8. 16:51
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
De hát tudod, nem igazságos, ha mindig te fogod lenyelni a békát. Ezért jó, ha mindent elmondhatsz a párodnak, és nem csak némán, elfojtasz magadban gondolatokat.
2017. ápr. 8. 16:51
 25/27 A kérdező kommentje:
Én ezt értem, de nem akarom,hogy mégtöbb veszekedés legyen, ha elmondanàm,hogy mekkora a gyűlőlet bennük, csak azért sem akarnának majd találkozni egymással és miért is akarnám,hogy emiatt feszültség legyen köztünk. :(
2017. ápr. 8. 17:04
 26/27 anonim ***** válasza:
50%
Én nem tudom, hogy a többiek miért nem ismernek fel, de én igen. Hetente egyszer raksz ki ide kérdést, mindig hasonló sztorival és mindig megpróbálod a barátod lejáratni. Mindig ugyanazt írod, hogy jaj a barátod féltékeny és te nem érted, a haverod meg csak a haverod, de azért így meg úgy. Szerintem szánalmas vagy és ha írtam volna a többi kérdésedhez, most belinkelném, hogy a többiek is lássák...
2017. ápr. 9. 09:10
 27/27 anonim ***** válasza:

Köszönöm utolsó! Már én is írtam egy hasonló kérdéséhez, állandóan ez megy, ugyanebben a stílusban ír, a mártír lány, akit a barátja terrorizál, mert van egy kedves fiú haverja...

Elmondhatatlanul unalmas már!

2017. ápr. 10. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!