Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom van, ne menjek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom van, ne menjek el akkor más fiúkkal, lányokkal 3 napra kirándulni?

Figyelt kérdés

A szünetben a haverom elhívott engem is egy hàzibuliba, utàna pedig elmennénk vonattal a balatonra három napot. A programok

a következők lennének: röpi,kaja,túra,kerékpàrozàs,buli. Nyolcan mennénk, a haverom és 4 baràtja meg 2 làny akiket még nem volt szerencsém megismerni.

Nekem nincsenek baràtaim,csak a haverom van nekem akit kis korom óta ismerek, együtt jàrtunk àlt.suliba is aztàn elváltak útjaink, de még mindig tartjuk a kapcsolatot, havonta kétszer mindig összefutunk, mert telefonon nem igazán beszélünk,chatelünk egymàssal. Visszahúzodó vagyok,baràtnőim nincsenek, de most van egy làny akivel jóban lettem és néha talàlkozunk. Amúgy sokszor vagyok egyedül, úgy értem jórészt a baràtommal vagyok inkàbb, aminek örülök is,nagyon szeretem őt, nem akarom elveszíteni a legfontosabb személy szàmomra. Elmondtam a pàromnak,hogy elszeretnék menni a szünetben erre a hàrom napos programra, de nagyon kiakadt ràm és azt kérte,hogy ne menjek el! Amikor erről beszéltünk összevesztünk, mert sértegetni kezdte a haveromat és azt gondolja,hogy majd valami hülyeségbe belevisznek, a haverom biztos rám fog mozdulni, nem szeretné ha egy házban aludnék más sràcokkal még sorolhatnám. Nagyon szomorú vagyok,mert nem csináltam volna semmi rosszat és úgy nézett ki mintha nehezen bízna meg bennem most. Szoktunk veszekedni is, de nem így,hogy kiabál velem, és vérben forgó szemekkel néz ràm, amikor először felhoztam a témàt és "engedélyt" akartam kérni nagyon mérges volt :(

Most ráadàdul azt is felhozta,hogy miért nem vele töltöm a szabadidőmet? Miért akarok elmenni màsokkal olyan messze?

Mondtam neki,hogy én csak szerettem volna jól érezni magam, bízhatna bennem, tényleg soha nem csináltam semmi rosszat :( !!!

A 3 nap után vele lettem volna, mivel együtt élünk. Nekem tényleg a barátom a legfontosabb és szeretem őt nagyon.

Férfiak ti is így reagáltatok volna ahogy a barátom?

Ti is azt feltételeznétek,hogy majd félrelép a párotok?

Szerintetek ne menjek el?

{ 2 éve vagyunk együtt }

Légyszi ne legyetek velem bunkók :(

L

2017. ápr. 8. 14:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
16%

Ha úgy döntesz, hogy mégis elmész, légyszi add meg a párod számát priviben, szívesen megvigasztalom! ;D

Viccen kívül, első benyomásra nagyon nem érdemelsz ennyire normálisan gondolkodó pasit... Bocs, de ez az igazság.

2017. ápr. 8. 15:25
 12/27 A kérdező kommentje:

szerinte*

Értelek titeket.

Komolyan nagyon szeretem a barátomat és sokszor úgy érzem még a szerelem is megmaradt, mert rajongok érte. Mindig mindent elmondok neki, erről is megkérdeztem őt és ez lett ugye az eredménye. :( Nem tudom elmondani elégszer,hogy a párom a legfontosabb.

Nem mozdulna ràm senki sem, alkoholt csak mértékkel iszok, màs pedig semmiképp nem jöhetne a közelembe, nem hagyom magam. A barátomat szeretem, nem szeretnék szakítani vele és semmit nem akarok màsoktól.

2017. ápr. 8. 15:27
 13/27 A kérdező kommentje:

Csak azért nem szerettem volna,ha ott van, mert tudom,hogy nem kedvelik egymást és nagyon rosszul éreztem volna magam,ha a baràtom mindent sérelmezne vagy csak azért jött volna el,hogy szemmel tartson.

Amúgy az sem teljesen igaz,hogy nem akartam,hogy eljöjjön,mert a haverommal beszéltem és említettem neki,hogy a párom ha ràérne akkor eljönne velünk, de gyorsan átugrottuk ezt a részét, mert nemet mondott.

Tudom,hogy ebből màr csak rosszul jöhetek ki. Igazából úgysem mernék ezek utàn màr elmenni, mert a barátom nem bízik bennem és félnék,hogy utàna csak még több veszekedés lenne. :(

2017. ápr. 8. 15:32
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

A barátod barátai a barátodnak szimpatikusak/ismeri őket, ezért a barátai. A te haverjaid ennek az ellenkezője. Nem benned nem bízik leány.

30/f

2017. ápr. 8. 15:33
 15/27 A kérdező kommentje:
14#-es ezen az alapom akkor akiben a baràtom nem bízik azzal még egy levegőt sem szabadna majd szívnom? Én is féltettem már a páromat, de mindig bíztam benne és más nem számított.
2017. ápr. 8. 15:48
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha ismerné őket, nyilván könnyebb szívvel engedne el.
2017. ápr. 8. 15:54
 17/27 A kérdező kommentje:

De nem ismeri őket sajnos és én sem még. Vagyis nem is fogom megismerni őket.

Mindegy, én csak szerettem volna elmenni és reméltem,hogy lesz alkalmam barátkozni másokkal. De ha a barátom ellenzi, akkor így jól érezni sem tudnám magamat, mert fontos,számít a véleménye. Picit azért rossz,hogy nekem nincsenek baràtaim :( már nagyon vártam a kirándulást. Legalább ebből is tanultam valamit, ez azért jó.

2017. ápr. 8. 16:03
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a gyanús, hogy miért mondott kapásból nemet a haverod arra, hogy elhívd a barátodat. Érted, ha semmilyen hátsó szándéka nem lenne, igent mondott volna. Vagy tényleg ennyire nem bírja a barátodat? Nehéz ügy, de nekem sem esne jól, ha csak úgy elhúzna a barátnőm 3 napra, főleg több sráccal, mint lánnyal. Ez nem féltékenységről szól, ez sokkal több annál. De nem biztos, hogy te ezt még felfogod, megérted. Ha szeretünk valakit, akkor minden élményt együtt szeretnénk megélni, legalábbis én így vagyok vele. Gondolj csak bele az ő helyzetébe. Otthon ül vagy bármit is csinál, ott fog motoszkálni a fejében, hogy jól vagy-e, mi van veled, mik történnek ott a 3 nap alatt. Hazugság lenne azt állítani, hogy akárki is könnyedén venné ezt.
2017. ápr. 8. 16:03
 19/27 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem tök nyilvánvaló, hogy ha a haverod ennyire el akarja távolítani tőled a párod, akit te ugye mindennél jobban szeretsz, akkor nem a pároddal van a probléma, akinek ez nem tetszik, hanem veled, hogy ilyen embert a barátodnak(?!) tartasz, és vele akarod tölteni az időd, nem a pároddal.

Ha valóban csak a barátod lenne, akkor elfogadná, hogy te a párod szereted, és nem utálná, hisz ö téged tényleg boldoggá tesz - hanem veled örülne a boldogságodnak. Az lehet, hogy te nem érzel iránta többet barátságnál, de nem kicsit vagy vak, és hülye vagy, ha emiatt az álbarátság (valójában flört) miatt kockára teszel egy jó párkapcsolatot.

2017. ápr. 8. 16:11
 20/27 A kérdező kommentje:

Nézzétek én nem tudom miért utálják egymàst, egyetlen egyszer sem hoztam fel csak úgy témaként a másikukat, mert nagyon rosszul esik,ha egymást ócsàrólják.

A baràtommal amikor összejöttem és a haverom ezt megtudta emlékszem telefonon felhívott és màr rögtön ellenezte a kapcsolatunkat, nem illik hozzàm, nehogy szemét legyen velem, meg hasonlók. Amikor a barátom megtudta, ő is hasonló dolgokat tudott csak mondani: puha p--ü, csak barátsàgot mímel, nem érti miért pont egy fiú a legközelebbi barátom stb. Mindig utáltàk egymást, csak a negatívumokat mondjàk, soha egyetlen egyszer sem meséltem el nekik,hogy kitűnően egyezik a véleményük, mert mindketten nekem mondják, hogy ők ketten mennyire utálják egymást. Később megismerkedtek személyesen is, akkor mindenki magára erőltette a mosolyt, de egyikük sem volt tiszteletlen. Azonban mindketten fontosak nekem, a párom nagyon!!! Nem szeretnék egyikükkel sem haragban lenni, nem az én hibám szerintem,hogy ők egymàsnak unszimpatikusak. Ezért egyiküket sem szeretném és fogom hibáztatni!

2017. ápr. 8. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!